Category Archives: Forever si copiii

Forever Living Products te ajută SĂ DĂRUIEŞTI COPILĂRIA

De-a lungul anului, trei sunt cele mai importante zile pentru orice copil: ziua de naştere, când e în centrul atenţiei şi primeşte cadouri de la toată lumea, Crăciunul, când întâlnirea cu Moş Crăciun nu-l
lasă să doarmă toată noaptea şi 1 Iunie, ziua tuturor copiilor, care este sărbătorită cu surle şi trâmbiţe în fiecare grădiniţă sau şcoală.

Copiii si soarele

In sfarsit a venit VARA! Gata cu zilele urate, cu statul in casa, cu jocurile pe calculator…

E timpul sa mergem afara sa ne bucuram de soare, sa mergem la mare pentru o cura heliomarina ( atat de benefica pentru circulatia nostra periferica, respiratie si sistemul cardiovascular dar si pentru IMUNITATEA micutilor nostri!), sa mergem in parculet, la piscine…

Ajutati corpul sa faca fata cu brio STRESULUI

Mai este putin si incepe perioada sesiunilor, a tezelor si examenelor, a admiterilor si licentelor, poate nu e cazul tau, dar cu siguranta ai in familie un elev, un licean sau un student.

Sau poate te afli chiar tu intr-o perioada aglomerata in care trebuie sa faci fata unor provocari mai mari la serviviu sau in afaceri, ai nevoie de o mare capacitate de concentrare si de o atentie sporita la detalii. In toate cazurile enumerate mai sus efortul intelectual creste, iar creierul are nevoie de o mai mare energie.