Category Archives: Articole despre sanatate

De ce ai folosi gel de Aloe Vera?

Consideră că rupi o frunză de aloe şi îi consumi gelul din interior. Aceeaşi senzaţie o poţi simți cu Aloe Vera Gel de la Forever Living Products Internațional, Inc. Miracolul este chiar în interiorul plantei care conţine
peste 200 de compuşi activi, dintre care 20 de minerale, 18 aminoacizi şi 12 vitamine. Prin acţiunea sinergică a acestor componente, Aloe vera şi-a câştigat,în timp, renumele de „ planta miracol”. Aloe Vera Gel este produs pe baza unui proces patentat de stabilizare, ce păstrează intacte calităţile gelului.

 

    Iată doar 10 dintre cele mai importante motive să consumi zilnic Aloe Vera Gel:

10. Contribuie la menţinerea sănătăţii sistemului digestiv. Un sistem digestiv sănătos înseamnă că substanţele nutritive din alimentele pe care le consumăm sunt absorbite în mare proporţie în sânge. Aloe vera are proprietăţi detoxifiante remarcabile. Consumul regulat de Aloe Vera Gel poate îmbunătăţi funcţionarea sistemului digestiv şi creşte absorbţia proteinelor, distrugând în acelaşi timp bacteriile „neprietenoase”, într-un mod perfect natural. Studii de specialitate au demonstrat, de asemenea, capacitatea gelului de aloe de a ameliora simptomele arsurilor la stomac şi ale altor afecţiuni digestive.

9. Are importante proprietăți detoxifiante.

8. Are efecte benefice asupra sănătății și frumuseții pielii, menținând aspectul tănăr pentru mult timp.

7. Este benefic pentru sănătatea danturii şi a gingiilor. Datorită proprietăţilor inflamatorii, gelul de Aloe vera are acţiune calmantă asupra gingiilor şi ţesuturilor bucale moi şi asigură o igienă corectă a cavităţii bucale.

6.  Ajută la menţinerea greutății corporale și crește nivelul de energie.

5. Ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor și contribuie la echilibrarea sistemului imunitar.

4. Are proprietăţi antiinflamatorii.

3. Este o sursă importantă de minerale( calciu, fier, sodiu, potasiu, crom, magneziu, mangan, cupru şi zinc).

2. Furnizează doza zilnică de vitamine, fiind una dintre puținele surse vegetale de vitamina B12.

1.   Este tonic general pentru sănătate.

 

Consumă Aloe Vera Gel zilnic, simplu sau în combinaţie cu suc natural de fructe, şi vei beneficia de
unul dintre cele mai valoroase suplimente alimentare!

     Forever Living Products şi companiile afiliate sunt, de peste 30 de ani, lideri mondiali în Aloe vera. Pentru a-şi respecta angajamentul pentru calitate, compania a adoptat conceptul de integrare verticală: deţine plantaţii proprii de Aloe vera în Texas, Mexic şi Republica Dominicană, are propriile facilităţi de prelucrare a frunzelor, extragere a gelului, stabilizare şi îmbuteliere, controlează fiecare etapă a procesului de producţie şi asigură un permanent control al calităţii. Aloe Vera Gel de la Forever Living Products este în esenţă identic cu gelul pur extras din frunză, fără a fi uscat prin liofilizare sau diluat cu apă, fiind obţinut din plante crescute fără îngrăşăminte şi pesticide. Respectarea standardelor riguroase de calitate i-a adus companiei certificări importante, printre care sigla Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe, certificarea Islamică şi Kosher.

În Pas cu SĂNĂTATEA, ianuarie 2018

De ce Aloe Vera de la Forever?

In cazul consumului tuturor produselor cu Aloe vera, rezultatul final depinde de doua considerente de importanta capitata:

1. Cantitatea efectiva de Aloe vera inclusa in produs.

2. Calitatea procesului de fabricare.

Produsele din Aloe vera trebuie produse in asa fel incat sa se intervina cat mai putin in extractia gelului de Aloe vera din planta, respectiv fara a o supraincalzi,

sa se asigure o filtrare minima si mai ales fara a se concentra produsul.

Aditivii pentru stabilizarea si conservarea gelului de Aloe vera sa fie mai curand de origina naturala decat sintetica, pentru ca produsul final sa se apropie cat mai mult de cel din natura.

Toate aceste lucruri pot fi garantate de avizul Consiliului Stintific International pentru Aloe, institutie abilitata sa certifice calitatea produselor pe baza de Aloe vera

Cum spunea Cristofor Columb,

“Patru plante sunt indispensabile pentru sanatatea omului: graul, vita de vie, maslinul si aloe. Prima il hraneste, a doua ii creste spiritul, a treia aduce armonia si a patra IL VINDECA

Compania Forever Living Products are acest aviz inca de la inceput si produsele sale sunt o garantie a calitatii.

Prof. Dr. Gh. Mencinicopschi despre Aloe Vera in emisiunea “Traieste Sanatos” de pe Antena2

Acest filmulet ne ofera multe informatii despre planta de ALOE VERA, daca conteaza unde este cultivata, daca este buna pentru copii, care sunt beneficiile consumarii ei …
Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului Roman de Cercetari Alimentare, ne-a povestit despre ‘planta miracol’!

OBEZITATEA – boala secolului

Durata medie de viata a oamenilor grasi este, în medie, cu 10 ani mai mica decât a celor normali ponderali. În peste 25 tari cu înalt grad de civilizatie obezitatea este considerata o boala.
Contrar unor prejudecati întâlnite în mentalitatea comuna, obezitatea nu este determinata genetic. Eventual predispozitia la obezitate poate fi pusa pe seama parintilor. În familiile cu parinti obezi si copiii devin, cu timpul, obezi, dar nu din cauza unei „fatalitati genetice”, ci datorita obiceiurilor alimentare familiale.

Ce este OSTEOPOROZA si cum poti sa o previi

Data de 20 octombrie marchează, la nivel mondial, Ziua Internaţională a Osteoporozei. Chiar dacă nu figurează printre primele cauze de deces, osteoporoza este o afecţiune de temut. Dacă la început se manifestă doar prin încovoierea spatelui, cu timpul pot apărea complicaţii tot mai invalidante, cum este, de exemplu, fractura de col femural. Vestea bună este că osteoporoza se poate trata şi, mai ales, preveni.

SPUNE NU RĂCELII ŞI GRIPEI IN ACEST SEZON

Studiile recente pun în lumină faptul că  vulnerabilitatea în faţa gripei şi altor boli sezoniere reprezintă deseori consecinţa unui sistem imunitar slăbit. Aşa se explică de ce unii oameni pot avea gripă de la începutul toamnei şi până târziu în primăvară, în timp ce alţii sunt mult mai puţin afectaţi. Organismul nostru trimite, totuşi, unele semnale atunci când sistemul său natural de apărare are de suferit; nu trebuie decât să fim atenţi la ele pentru a trece cu bine de sezonul rece.

Sindromul de intestin iritabil

Sindromul de intestin iritabil se mai numeste si colon iritabil sau ‘colita’ si este o afectiune cronica manifestata prin neplaceri abdominale legate de eliminarea scaunului :

diaree, constipatie, durere, balonari

Afectiunea se poate manifesta foarte variat: intens sau mai putin suparator; poate domina doar un anumit aspect – fie diaree, fie constipatie.

Constipatia

CONSTIPATIA

Majoritatea persoanelor considera ca sunt constipati atunci cand, de fapt, activitatea tubului digestiv este normala, impresia generala a oamenilor este aceea de a avea un scaun in fiecare zi. In mod obisnuit, numarul de scaune considerat a fi in limitele normalului variaza intre un scaun la una sau doua zile.