Category Archives: Produse noi

ALOE EVER-SHIELD

Cercetătorii de la Universitatea Reading din Marea Britanie au publicat o serie de studii ce indică o posibilă legătură între utilizarea antiperspirantelor care conţin aluminiu şi rata crescută a apariţiei cancerului la sân. Există o alternativă sigură şi e chiar la îndemâna noastră – Aloe Ever-Shield Deodorant Stick.

FOREVER ARGI + – suplimentul alimentar complet

Oamenii de ştiinţă nu se încumetă prea des să spună „miracol”, dar exact acesta este termenul pe care îl
folosesc atunci când descriu efectele L-argininei, un aminoacid atât de benefic pentru starea generală de sănătate a organismului, încât mai este denumit şi „molecula miracol”.

FOREVER ALPHA – e Factor : pentru o piele catifelata

Ai auzit cu siguranţă vorbindu-se despre radicalii liberi, rolul lor în procesul îmbătrânirii accelerate a organismului şi în special a pielii. Dintre toate organele corpului, pielea este cea mai expusă la acţiunea nocivă a radicalilor liberi. Avem, prin urmare, toate motivele să o protejăm cât mai bine. Ne vin în ajutor antioxidanţii, substanţe ce se găsesc cu precădere în lumea vegetală.

FAB-fabrica de energie

ŞTIATI  CĂ:

-  Băuturile energizante sunt sectorul cu ceamai rapidă creştere din industria băuturilor, cu un consumde peste 3,3miliarde de litri la nivelmondial?

-  În 2010 consumul de băuturi energizante din România a crescut cu 30,9% faţă de 2009, înregistrând o valoare de 29,7milioane de euro?

-  Estimările arată că, dintre toate băuturile răcoritoare din România, piaţa băuturilor energizante va fi singura care va înregistra o creştere în 2011?

FOREVER POMESTEEN POWER – puterea antioxidantilor

Forever Pomesteen Power este unul dintre cele mai puternice suplimente antioxidante, deoarece conţine în formula sa un amestec brevetat de rodii, mangostan, pere, zmeură, mure, coacăze şi seminţe de struguri. Aceste superfructe s-au bucurat de o atenţie tot mai mare în ultimii ani tocmai datorită conţinutului lor nutriţional excepţional şi proprietăţilor antioxidante puternice. Toate fructele enumerate mai sus se îmbină sinergic pentru a crea cel mai puternic cocteil antioxidant al tuturor timpurilor. Pomesteen Power este cel mai potrivit acompaniament pentru oricare dintre cele patru băuturi Forever pe bază de aloe, pentru un sistem imunitar puternic şi sănătos.

Aloe MPD 2X Ultra

O simplă privire în baia şi bucătăria oricărei gospodării moderne scoate la iveală o mulţime de produse pentru curăţenie: detergent de vase şi de rufe, soluţii pentru curăţarea gresiei şi a parchetului, spray-uri pentru geamuri, detergent pentru spălarea maşinii, soluţii pentru curăţarea faianţei şi a obiectelor sanitare, soluţii pentru degresarea aragazului şi a cuptorului şi lista poate continua.

Freedom2Go

Freedom2Go ofera mai mult decat libertate. Este un copus format din gelul de aloe vera  si suc de rodie bogat in antioxidanti puternici, esentiali in lupta impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi , Forever_Pomesteen_Power impreuna cu substantele necesare mentinerii mobilitatii articulatilor -toate acestea intr-un ambalaj practic,mereu la indemana.
Fredoom2Go iti pune la dispozitie toate elementele nutritive pt sanatatea articulatilor, oriunde te-ai afla si orce stil de viata ai avea!