Monthly Archives: august 2011

Sindromul de intestin iritabil

Sindromul de intestin iritabil se mai numeste si colon iritabil sau ‘colita’ si este o afectiune cronica manifestata prin neplaceri abdominale legate de eliminarea scaunului :

diaree, constipatie, durere, balonari

Afectiunea se poate manifesta foarte variat: intens sau mai putin suparator; poate domina doar un anumit aspect – fie diaree, fie constipatie.

Freedom2Go

Freedom2Go ofera mai mult decat libertate. Este un copus format din gelul de aloe vera  si suc de rodie bogat in antioxidanti puternici, esentiali in lupta impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi , Forever_Pomesteen_Power impreuna cu substantele necesare mentinerii mobilitatii articulatilor -toate acestea intr-un ambalaj practic,mereu la indemana.
Fredoom2Go iti pune la dispozitie toate elementele nutritive pt sanatatea articulatilor, oriunde te-ai afla si orce stil de viata ai avea!

Copiii si soarele

In sfarsit a venit VARA! Gata cu zilele urate, cu statul in casa, cu jocurile pe calculator…

E timpul sa mergem afara sa ne bucuram de soare, sa mergem la mare pentru o cura heliomarina ( atat de benefica pentru circulatia nostra periferica, respiratie si sistemul cardiovascular dar si pentru IMUNITATEA micutilor nostri!), sa mergem in parculet, la piscine…

Constipatia

CONSTIPATIA

Majoritatea persoanelor considera ca sunt constipati atunci cand, de fapt, activitatea tubului digestiv este normala, impresia generala a oamenilor este aceea de a avea un scaun in fiecare zi. In mod obisnuit, numarul de scaune considerat a fi in limitele normalului variaza intre un scaun la una sau doua zile.

ALOE VERA – un valoros aliment functional

Introducere

Celebra planta, apreciata inca din antichitate datorita efectelor sale benefice asupra sanatatii si frumusetii, s-a bucurat de atentia a numerosii specialisti, care i-au cercetat in detaliu componrntele si propietatile extraordinare ale acestora. S-a vorbit, s-au scris si publicat foarte multe studii stintifice despre efectele detoxifiante, imunomodulatoare, imunostimulatoare, antiinflamatoare si analgezice a gelului de Aloe vera. In acest articol ne-a ajutat cu informatii deosebit de utile domnul profesor universitar doctor Gherghe Mencinicopschi, Directorul Institutului de Cercetari Alimentare Bucuresti.

Ajutati corpul sa faca fata cu brio STRESULUI

Mai este putin si incepe perioada sesiunilor, a tezelor si examenelor, a admiterilor si licentelor, poate nu e cazul tau, dar cu siguranta ai in familie un elev, un licean sau un student.

Sau poate te afli chiar tu intr-o perioada aglomerata in care trebuie sa faci fata unor provocari mai mari la serviviu sau in afaceri, ai nevoie de o mare capacitate de concentrare si de o atentie sporita la detalii. In toate cazurile enumerate mai sus efortul intelectual creste, iar creierul are nevoie de o mai mare energie.