FOREVER ARGI + – suplimentul alimentar complet

Oamenii de ştiinţă nu se încumetă prea des să spună „miracol”, dar exact acesta este termenul pe care îl
folosesc atunci când descriu efectele L-argininei, un aminoacid atât de benefic pentru starea generală de sănătate a organismului, încât mai este denumit şi „molecula miracol”.

CE  ESTE  L-ARGININA,  MAI EXACT?

Arginina este un aminoacid foarte important, studiat mai mult de 50 de ani. Aminoacizii sunt „cărămizile”,proteinelor, iar proteinele sunt materia din care sunt construite toate celulele vii. Cea mai mare parte din masa unui organism uman, după apă,o constituie proteinele. Un ficat sănătos poate să producă aproximativ 80% din aminoacizii necesari organismului. Arginina este convertită, în organism, în oxid nitric,  substanţă care sprijină o bună circulaţie a sângelui. Fluxul sanguin
îmbunătăţit contribuie la o tensiune arterială normală şi, în general, la sănătatea sistemului cardiovascular.
Totodată, L-arginina sprijină organismul în sinteza creatinei, o proteină foarte importantă care contribuie la formarea masei musculare. S-a descoperit chiar că L-arginina creşte rezistenţa şi sprijină funcţia imunitară a organismului. Este totodată o componentă a colagenului, contribuie la crearea de noi celule osoase şi este benefică pentru întărirea articulaţiilor şi a ţesutului conjunctiv.

PE  SCURT,  CÂTEVA DINTRE  BENEFICIILE  APORTULUI  DE L-ARGININĂ  PENTRU  ORGANISM:

-  menţine tensiunea arterială la un nivel sănătos
-  îmbunătăţeşte starea generală de sănătate a aparatului cardiovascular
-  îmbunătăţeşte funcţia imunitară
- contribuie la creşterea masei musculare
-  are rol în creşterea şi refacerea oaselor şi a ţesuturilor
-  îmbunătăţeşte metabolismul grăsimilor şi al glucozei
-  îmbunătăţeşte funcţia sexuală masculină
- contribuie la eliberarea hormonilor anti-îmbătrânire
- reduce la minim cantitatea de deşeuri metabolice
-  elimină radicalii liberi

SE  POATE  SUPLIMENTA CANTITATEA DE L-ARGININĂ ÎN ORGANISM?

Din fericire, da! Forever Living Products a creat Forever ARGI+, un supliment alimentar de ultimă
generaţie, care conţine 5 grame de L-arginină per porţie. „+”- ul din denumirea produsului se referă la plusul de vitamine şi antioxidanţi, un amestec brevetat, alături de care acest produs devine singurul supliment complet pe bază de arginină, datorită căruia organismul tău va fi mereu în cea mai bună formă.
FOREVER ARGI+ aduce organismului toate beneficiile L-argininei, şi în plus:
- pe cele ale rodiei, binecunoscută pentru proprietăţile sale antioxidante  puternice;

extract de vin roşu, pentru menţinerea colesterolului la un nivel normal

- coajă de struguri, pentru creşterea imunităţii;

sucuri de fructe uscate, inclusiv de coacăze negre, ce conţin diverşi nutrienţi, precum acidul gama
linoleic, acizii graşi esenţiali şi alte substanţe cu eficienţă dovedită în ajutorul şi sprijinul sănătăţii mentale;

cireşe morello, despre care s-a demonstrat că au rol în menţinerea sănătăţii articulaţiilor, datorită
flavonoidelor şi celorlalte substanţe pe care le conţin, precum şi coacăze, mure, zmeură şi soc, care ajută la neutralizarea radicalilor liberi, asociaţi cu o îmbătrânire prematură a organismului.

Împreună, toate aceste ingrediente alcătuiesc un supliment de ultimă generaţie, pentru o stare optimă de sănătate a întregului organism. Cu o singură măsură de Argi+ mixată cu apă sau cu băutura ta favorită pe bază de Aloe vera asiguri un nivel optim de performanţă aproape fiecărui sistem al organismului.

„Aşa cum ne-a obişnuit compania, fiecare produs Forever are la bază o reţetă unică, prin care valorifică ceea ce natura ne-a oferit mai bun, dar şi ultimele descoperiri ştiinţifice. Toate acestea au stat la baza noului produs Forever Argi+, un sistem nutritiv complet şi unic pe bază de arginină, ce ajută la menţinerea unui nivel optim de oxid nitric în organism. Specialiştii companiei au ţinut cont de cercetări, care în anul 1998 au fost încununate de obţinerea unui Premiu Nobel în ştiinţe medicale. Oxidul nitric este molecula „cea mai cercetată din istoria modernă a lumii ştiinţifice”. Este sintetizată în cea mai mare parte la nivelul endoteliului vascular, de unde, eliberată în fluxul sanguin, contribuie la relaxarea musculaturii netede din pereţii vasculari, îmbunătăţind circulaţia sângelui în întregul sistem cardiovascular şi susţinând buna funcţionare a tuturor organelor. Astfel, cei care vor folosi Argi+ vor beneficia de absorbţia unei cantităţi suficiente de arginină necesară sintezei oxidului nitric, de vitaminele necesare unei conversii eficiente a argininei în oxid
nitric şi de un amestec brevetat de fructe cu rol antioxidant. În concluzie, consumatorii îşi vor îmbunătăţi calitatea vieţii, menţinându-şi tinereţea, se vor simţi mai bine şi vor arăta mai bine, ceea ce vă dorim şi noi.”
Dr. Carmen & Dr. Gabriel Larion,
Senior Manageri şi membri President’s Club

 

Revista Forever decembrie 2010

Lasă un răspuns