Forever Living Products te ajută SĂ DĂRUIEŞTI COPILĂRIA

De-a lungul anului, trei sunt cele mai importante zile pentru orice copil: ziua de naştere, când e în centrul atenţiei şi primeşte cadouri de la toată lumea, Crăciunul, când întâlnirea cu Moş Crăciun nu-l
lasă să doarmă toată noaptea şi 1 Iunie, ziua tuturor copiilor, care este sărbătorită cu surle şi trâmbiţe în fiecare grădiniţă sau şcoală.

Mai sunt doar câteva zile până la 1 Iunie. Anul acesta gândeşte-te mai mult la ce cadou îi poţi oferi
prichindelului tău de Ziua Copilului. Este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia şi iubi copiii şi, de ce nu, de a-i pregăti pentru un viitor sănătos, fericit şi plin de succese, iar Forever Living Products te ajută să-i oferi exact asta. Iată cum:

Preţuieşte-i copilăria îngrijindu-te de sănătatea lui. Aloe Bits N’ Peaches, Forever Kids, Forever Bee Propolis îi asigură copilaşului tău toate substanţele nutritive pe care dieta modernă şi produsele din ce în ce mai procesate nu i le pot pune la dispoziţie.

Aloe First şi Aloe Sunscreen sunt produsele alături de care joaca devine sigură. Forever Bright Toothgel, Aloe Liquid Soap şi Aloe Jojoba Shampoo sunt aliaţii copiilor în realizarea igienei
zilnice.
Asigură-te că este fericit fiindu-i alături.

Spre deosebire de alte locuri de muncă, implicarea ta în afacerea Forever îţi permite să petreci mai mult timp alături de familie. Pentru că eşti propriul tău şef îţi poţi gestiona timpul singur şi, prin urmare, poţi aloca mai multe momente de calitate copiilor tăi şi activităţilor pe care ei îşi doresc să le desfăşuraţi împreună.
Cine nu-şi doreşte un viitor plin de succese pentru copiii săi? Forever te ajută să-i clădeşti prichindelului tău ocarieră, pentru că afacerea ta Forever de succes poate fi lăsată moştenire.
Gândeşte-te numai: fiului sau fiicei tale, crescut(ă) în spiritul Forever încă de mic(ă), îi va fi foarte uşor să ducă mai departe o afacere solidă ale cărei baze au fost puse chiar de părinţii săi.
Exemplul viu al acestei posibilităţi este Magnus Adlercreutz, Senior Manager, care ocupă locul 3 în topul celor mai buni distribuitori Forever din Europa.
Anul acesta, priveşte în perspectivă cadoul pe care îl oferi celui mic de ziua copilului şi profită de oportunitatea pe care Forever Living Products ţi-o pune la dispoziţie. Îţi va mulţumi cu
siguranta!

Revista Forever, mai2010

Lasă un răspuns