10 motive să bei ALOE VERA GEL

Imaginează-ţi că rupi o frunză de aloe şi îi consumi gelul din interior. Poţi experimenta aceeaşi senzaţie cu Aloe Vera Gel de la Forever Living Products. Secretul se află chiar în interiorul plantei care conţine
peste 200 de compuşi activi, dintre care 20 de minerale, 18 aminoacizi şi 12 vitamine. Datorită acţiunii sinergice a acestor componente, Aloe vera şi-a câştigat, de-a lungul timpului, renumele de „ planta miracol”. Aloe Vera Gel este produs pe baza unui proces patentat de stabilizare, ce păstrează intacte calităţile gelului.

 De ce să incluzi Aloe Vera Gel în dieta ta zilnică?

Pentru că gelul extras din interiorul frunzei de aloe:

10. Are efecte benefice asupra intestinelorUn consum regulat de Aloe Vera Gel normalizează tranzitul intestinal.

9. Stimulează activitatea fibroblastelor şi are efecte benefice asupra pielii Fibroblastele sunt celule specializate ale epidermei, al căror rol este de a produce colagen şi elastină. Aceste fibre
alcătuiesc structura pielii şi îi conferă elasticitate. Cu cât pielea este mai bogată în colagen şi elastină, cu atât pare mai tânără. Studii de laborator au arătat că Aloe vera îmbunătăţeşte funcţia fibroblastelor. Atunci când sunt produse în straturile profunde ale epidermei, celulele epiteliale sunt „pline de viaţă”, însă în drumul lor până la suprafaţa pielii, ce durează în mod normal între 21 şi 28 de zile, ajung o „umbră” a ceea ce erau la început şi se elimină prin descuamarea pielii. Aloe Vera Gel asigură elementele nutritive esenţiale pentru hrănirea celulelor bazale. Pielea se menţine, astfel, sănătoasă şi îşi poate îndeplini mult mai eficient funcţiile vitale.

8.Contribuie la menţinerea sănătăţii sistemului digestiv Un sistem digestiv sănătos înseamnă că substanţele nutritive din alimentele pe care le consumăm sunt absorbite în mare proporţie în sânge. Aloe vera are proprietăţi detoxifiante remarcabile. Consumul regulat de Aloe Vera Gel poate îmbunătăţi funcţionarea sistemului digestiv şi creşte absorbţia proteinelor, distrugând în acelaşi timp bacteriile „neprietenoase”, într-un mod perfect natural. Studii de specialitate au demonstrat, de asemenea, capacitatea gelului de aloe de a ameliora simptomele arsurilor la stomac şi ale altor afecţiuni digestive.

7. Este benefic pentru sănătatea danturii şi a gingiilor Datorită proprietăţilor inflamatorii, gelul de Aloe vera are acţiune calmantă asupra gingiilor şi ţesuturilor bucale moi şi asigură o igienă corectă a cavităţii bucale.

6. Ajută la menţinerea siluetei şi creşte nivelul de energie Consumat în mod regulat, Aloe Vera Gel contribuie la curăţarea sistemului digestiv. În hrana noastră zilnică sunt incluse substanţe dăunătoare, ce ne pot cauza neplăceri. Aloe Vera Gel ne oferă posibilitatea de a ne simţi mai bine,
de a avea mai multă energie, de a prelua şi a menţine controlul asupra greutăţii noastre corporale.

5.  Are activitate antivirală În stratul mucilaginos al frunzei, care protejează gelul din interior, există un lanţ lung de zaharuri sau polizaharide. Acestea au proprietatea de a apăra organismul în faţa
atacurilor a diferite virusuri (de la cei responsabili pentru răcelile comune până la cei care provoacă afecţiuni mai serioase), contribuind chiar la echilibrarea sistemului imunitar.

4. Are proprietăţi antiinflamatorii Printre substanţele identificate în gelul de aloe se numără şi câteva cu proprietăţi antiinflamatorii şi analgezice. Persoanele care consumă în mod regulat gel de Aloe vera au experimentat beneficii importante în acest sens.

3. Este o sursă importantă de minerale Gelul de aloe conţine o serie de minerale printre care calciu,
sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, mangan, cupru şi zinc. Acest lucru se explică prin faptul că planta creşte în soluri fertile, iar rădăcinile sale sunt capabile să absoarbă aceste minerale şi
să le furnizeze organismului în forme biodisponibile.

2. Furnizează doza zilnică de vitamine Aloe Vera Gel conţine o gamă largă de vitamine, fiind una
dintre puţinele surse vegetale de vitamină B12. În plus, mai conţine vitaminele A, B, C, E şi acid folic. Multe dintre aceste vitamine nu pot fi stocate în organism şi de aceea trebuie să acoperim necesarul zilnic din alimente. Ce altă modalitate mai bună de a face acest lucru decât consumând zilnic Aloe Vera Gel care contribuie şi la întărirea sistemului imunitar şi la lupta împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi?!

1.   Este tonic general pentru sănătate Consumând gelul de Aloe vera cu toate ingredientele sale valoroase (care se regăsesc, din păcate, în proporţie din ce în ce mai mică în hrana noastră zilnică), între care şapte din cei opt aminoacizi esenţiali pe care organismul nu-i poate sintetiza, organismul funcţionează în parametri optimi, la capacitate 100%. Iar rezultatele se văd într-o stare generală de bine pe care o experimentează toţi cei care îşi încep ziua cu porţia de Aloe Vera Gel

Consumă Aloe Vera Gel zilnic, simplu sau în combinaţie cu suc natural de fructe, şi vei beneficia de
unul dintre cele mai valoroase suplimente alimentare! În cei peste 30 de ani de existenţă a companiei, Aloe Vera Gel şi-a câştigat statutul incontestabil de produsvedetă. Depinde de noi toţi să-i menţinem supremaţia. Vorbeşte cu cât mai multe persoane şi propune-ţi să realizezi totdeauna mai mult decât ai făcut în luna precedentă! Nu numai că te vei simţi în formă maximă, dar afacerea ta va creşte spectaculos cu Aloe Vera Gel – cel mai bun pentru cei mai buni!

Forever Living Products şi companiile afiliate sunt, de peste 30 de ani, lideri mondiali în Aloe vera. Pentru a-şi respecta angajamentul pentru calitate, compania a adoptat conceptul de integrare verticală: deţine plantaţii proprii de Aloe vera în Texas, Mexic şi Republica Dominicană, are propriile facilităţi de prelucrare a frunzelor, extragere a gelului, stabilizare şi îmbuteliere, controlează fiecare etapă a procesului de producţie şi asigură un permanent control al calităţii. Aloe Vera Gel de la Forever Living Products este în esenţă identic cu gelul pur extras din frunză, fără a fi uscat prin liofilizare sau diluat cu apă, fiind obţinut din plante crescute fără îngrăşăminte şi pesticide. Respectarea standardelor riguroase de calitate i-a adus companiei certificări importante, printre care sigla Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe, certificarea Islamică şi Kosher.

Revista Forever, februarie 2010

Lasă un răspuns