FOREVER ARGI+

Avem la îndemână un produs de excepţie, ce poartă girul unui lider mondial şi se bucură de susţinerea unui laureat al Premiului Nobel în medicină, atuuri esenţiale pentru a deveni, alături de Aloe Vera Gel, un produs vedetă al companiei noastre. Cu ajutorul domnului profesor universitar doctor Gheorghe Mencinicopschi, Directorul Institutului de Cercetări Alimentare, vom afla detalii noi şi extrem de valoroase şi interesante despre beneficiile moleculei miracol şi ale produsului Forever Argi+.

OXIDUL NITRIC:

- Joacă un rol esenţial în relaxarea musculaturii netede a arterelor, prevenind
apariţia hipertensiunii arteriale, aterosclerozei, maladiilor coronariene (care
pot degenera în infarct de miocard).
- Previne apariţia claudicaţiei (crampe musculare puternice în special în muşchii gambei, care împiedică mersul), în cazul stadiilor avansate ale maladiilor cardiovasculare.
- Ajută la combaterea migrenelor generate de spasmele vaselor de sânge de
la nivelul creierului, prin prevenirea îngustării spasmodice a acestora.
- Este extrem de util şi în disfuncţiile erectile (impotenţa), în contextul în care,
din păcate, acestea au început să apară la vârste din ce în ce mai tinere. Şi, foarte important, fără a prezenta efecte adverse.
- Mai mult, pe lângă combaterea impotenţei, Forever Argi+ ajută şi la îmbunătăţirea procesului de spermatogeneză, crescând puterea de procreare a cuplurilor. Pentru rezultate şi mai bune din acest punct de vedere, Argi+ se poate asocia cu Forever Multi-Maca, produsele acţionând sinergic.

ARGININA:
- Este principalul component al produsului, aminoacidul care, în cadrul metabolismului, este transformat într-o puternică moleculă – semnal, oxidul
nitric (NO).
- Induce biosinteza proteinelor, crescând masa musculară în defavoarea
componentei grase a corpului, ceea ce stimulează buna funcţionare a organismului, prevenind bolile generate de supraponderalitate şi obezitate şi, indirect, stimulând producţia hormonilor tinereţii (DHEA – dehidroepiandrosteron). În acest fel, Forever Argi+ poate acţiona şi ca un agent antiîmbătrânire.
- În cazul bolilor consumptive (cancerul, tuberculoza), Forever Argi+ este util şi în prevenţiasindromului Wasting (sindromul de epuizare).

POLIFENOLII
(antioxidanţi naturali puternici):
- Îmbunătăţesc funcţia endotelială, protejând sănătatea sistemelor cardio şi cerebrovascular.
- Au o acţiune anti angiogenetică (împiedică proliferarea vaselor de sânge în bolile canceroase, în acest fel inhibând creşterea tumorilor maligne).
- Împiedică migrarea celulelor canceroase şi încetinesc evoluţia metastazelor.
- Datorită componentelor polifenolice, efectul L-argininei este potenţat în inducerea şi eliberarea oxidului nitric, cu efecte importante asupra homeostaziei sistemului imunitar, pe care îl fortifică.

COLECALCIFEROLUL
(vitamina D3):
Acţiunea antitumorală este inhibată şi de acest component al produsului Forever Argi+, component ce modulează expresia genelor care codifică proteinele regulatoare ale proliferării celulare, diferenţierii şi apoptozei, procese esenţiale în cadrul fenomenului de cancerizare. Celulele canceroase au suprimat fenomenul apoptozei, prin care celulele canceroase primesc comanda de a se sinucide. Este cunoscută astăzi ca o trăsătură esenţială a celulelor canceroase faptul că ele nu se mai supun procesului de apoptoză, devenind astfel nemuritoare, înmulţindu-se infinit şi formând tumori din ce în ce mai mari.

MENACHINONA,
(cunoscută şi ca vitamina K2):
- Are un rol extrem de important în reglarea coagulării sângelui, prevenind
accidentele vasculare cerebrale sau cardiace.
- Este puternic implicată în metabolismul calciului şi, deci, în sănătatea sistemului osos, contribuind la prevenirea osteoporozei.
- Împreună cu vitamina C din acest supliment intervine în procesele de reparare a oaselor, dinţilor, pielii şi articulaţiilor.

VITAMINA B6

Este esenţială în biosinteza serotoninei, neurotransmiţător implicat în starea de bine (fericire).

ACIDUL FOLIC:
- Este esenţial în formarea acizilor nucleici ADN şi ARN, prevenind transformarea ADN-ului normal în ADN mutant cancerigen.
- Folaţii sunt, de asemenea, esenţiali în menţinerea homocisteinei la un nivel
scăzut. Hiperhomocisteinemia este un factor major de risc în apariţia maladiilor
cardiovasculare şi a diabetului. În acest fel, suplimentul Argi+ are un efect favorabil asupra restabilirii sensibilităţii la insulină.

Forever Argi+ este indicat şi persoanelor care depun efort fizic şi celor care vor să-şi modeleze corpul prin body building, deoarece stimulează dezvoltarea masei musculare. Efortul fizic generează o cantitate mare de reziduuri metabolice (amoniac, radicali liberi), iar Forever Argi+, prin componentele sale, are o puternică acţiune detoxifiantă şi antioxidantă.
În concluzie, putem afirma că acest supliment alimentar complex are acţiune asupra întregului tablou patologic reprezentat de ceea ce astăzi denumim bolile civilizaţiei, boli cronice manifestate prin: boli de nutriţie (obezitate, diabet de tip II, hiperuricemie – gută etc.), sindrom metabolic, hipertensiune arterială, dislipidemii mixte, boli cardio şi cerebrovasculare, cancere.
Iată de ce Forever Argi+ este bine să fie inclus într-o dietă echilibrată şi diversificată şi un stil de viaţă activ, ca un factor de prevenţie a apariţiei afecţiunilor susmenţionate şi de asigurare a unei calităţi sporite a vieţii.

Domnule profesor, vă mulţumim pentru toate
aceste detalii extrem de utile .

revista Forever, noiembrie 2011

Lasă un răspuns