De ce ai folosi gel de Aloe Vera?

Consideră că rupi o frunză de aloe şi îi consumi gelul din interior. Aceeaşi senzaţie o poţi simți cu Aloe Vera Gel de la Forever Living Products Internațional, Inc. Miracolul este chiar în interiorul plantei care conţine
peste 200 de compuşi activi, dintre care 20 de minerale, 18 aminoacizi şi 12 vitamine. Prin acţiunea sinergică a acestor componente, Aloe vera şi-a câştigat,în timp, renumele de „ planta miracol”. Aloe Vera Gel este produs pe baza unui proces patentat de stabilizare, ce păstrează intacte calităţile gelului.

 

    Iată doar 10 dintre cele mai importante motive să consumi zilnic Aloe Vera Gel:

10. Contribuie la menţinerea sănătăţii sistemului digestiv. Un sistem digestiv sănătos înseamnă că substanţele nutritive din alimentele pe care le consumăm sunt absorbite în mare proporţie în sânge. Aloe vera are proprietăţi detoxifiante remarcabile. Consumul regulat de Aloe Vera Gel poate îmbunătăţi funcţionarea sistemului digestiv şi creşte absorbţia proteinelor, distrugând în acelaşi timp bacteriile „neprietenoase”, într-un mod perfect natural. Studii de specialitate au demonstrat, de asemenea, capacitatea gelului de aloe de a ameliora simptomele arsurilor la stomac şi ale altor afecţiuni digestive.

9. Are importante proprietăți detoxifiante.

8. Are efecte benefice asupra sănătății și frumuseții pielii, menținând aspectul tănăr pentru mult timp.

7. Este benefic pentru sănătatea danturii şi a gingiilor. Datorită proprietăţilor inflamatorii, gelul de Aloe vera are acţiune calmantă asupra gingiilor şi ţesuturilor bucale moi şi asigură o igienă corectă a cavităţii bucale.

6.  Ajută la menţinerea greutății corporale și crește nivelul de energie.

5. Ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor și contribuie la echilibrarea sistemului imunitar.

4. Are proprietăţi antiinflamatorii.

3. Este o sursă importantă de minerale( calciu, fier, sodiu, potasiu, crom, magneziu, mangan, cupru şi zinc).

2. Furnizează doza zilnică de vitamine, fiind una dintre puținele surse vegetale de vitamina B12.

1.   Este tonic general pentru sănătate.

 

Consumă Aloe Vera Gel zilnic, simplu sau în combinaţie cu suc natural de fructe, şi vei beneficia de
unul dintre cele mai valoroase suplimente alimentare!

     Forever Living Products şi companiile afiliate sunt, de peste 30 de ani, lideri mondiali în Aloe vera. Pentru a-şi respecta angajamentul pentru calitate, compania a adoptat conceptul de integrare verticală: deţine plantaţii proprii de Aloe vera în Texas, Mexic şi Republica Dominicană, are propriile facilităţi de prelucrare a frunzelor, extragere a gelului, stabilizare şi îmbuteliere, controlează fiecare etapă a procesului de producţie şi asigură un permanent control al calităţii. Aloe Vera Gel de la Forever Living Products este în esenţă identic cu gelul pur extras din frunză, fără a fi uscat prin liofilizare sau diluat cu apă, fiind obţinut din plante crescute fără îngrăşăminte şi pesticide. Respectarea standardelor riguroase de calitate i-a adus companiei certificări importante, printre care sigla Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe, certificarea Islamică şi Kosher.

În Pas cu SĂNĂTATEA, ianuarie 2018