Suplimente apicole

Forever Living Products vă oferă o remarcabilă gamă de produse apicole, 100% naturale. Stupii sunt amplasaţi în condiţii ideale de mediu, în regiunile deşertice înalte din Arizona, unde nu există pesticide sau poluanţi. Totodată, pentru colectarea şi conservarea produselor în condiţii identice cu cele create de natură, se folosesc echipamente moderne, patentate.

Toate produsele apicole Forever – mierea, lăptişorul de matcă, polenul şi propolisul – sunt 100% naturale şi au valoare nutritivă ridicată, deoarece ajung la dumneavoastră direct din stupi, acolo unde albinele le prepară, de mii de ani.

Forever Bee Honey

Forever Bee Honey contine numai ingrediente naturale, fiind un indulcitor nutritiv cu gust delicios, cu un continut de aproximativ 70 de Kcal/lingura. Usor asimilabila, bogata in carbohidrati si minerale precum calciul si fosforul, Forever Bee Honey reprezinta o sursa de energie ce poate fi pusa rapid la dispozitia organismului cu orice ocazie.
Citeste mai departe …

Forever Bee Pollen

Polenul oferit in produsul Forever Bee Pollen este extras de albine din florile ce cresc in regiunile izolate, intens desertice. Din stupi, polenul este colectat in recipiente speciale din otel inoxidabil, ce ii asigura prospetimea si ii pastreaza nealterate calitatile nutritive. Forever Bee Pollen este un produs 100% natural, nu contine conservanti, coloranti sau aromatizanti artificiali.
Citeste mai departe …

Forever Bee Propolis

Propolisul oferit de produsul Forever Bee Propolis este colectat din regiuni intens desertice, nepoluate. Pentru a asigura mentinerea puritatii, se folosesc colectoare speciale, brevetate. Forever Bee Propolis este un produs 100% natural si nu contine conservanti sau coloranti artificiali.
Citeste mai departe …

Forever Royal Jelly

Laptisorul de matca are un continut foarte ridicat de proteine.Laptisorul de matca oferit in produsul Forever Royal Jelly este colectat din regiuni nepoluate, izolate, intens desertice, ce prezinta conditii ideale de mediu pentru stupi. Imediat dupa colectarea din stupi, laptisorul de matca este racit rapid pana la congelare, pentru a se elimina surplusul de apa fara a afecta vitaminele, mineralele, enzimele si co-enzimele din compozitia sa.
Citeste mai departe …

Lasă un răspuns