Ingrijire personala

Forever Living Products a combinat toate efectele benefice ale gelului stabilizat de Aloe vera şi ale altor ingredienţi valoroşi, de cea mai bună calitate, pentru a oferi consumatorilor o linie de produse pentru igienă şi îngrijire personală, cum nu mai există alta.

Toate aceste produse – emulsii, geluri, loţiuni, şampoane, săpunuri lichide – vor aduce numai satisfacţii celor care, folosindu-le, se vor simţi cu adevărat mai bine!

Aloe First

Aloe First, un produs care nu trebuie sa lipsească din nicio trusă de prim-ajutor. Formula sa exclusivă asigură calmarea rapidă a leziunilor cutanate sau iritaţiilor minore.
Citeste mai departe …

Aloe Ever-Shield

Aloe Ever-Shield Deodorant Stick asigură o protecţie eficientă, timp de 24 de ore împotriva mirosului neplăcut al transpiraţiei. Poate fi aplicat după îmbăiere sau imediat după epilarea cu ceară fără a provoca usturime.
Citeste mai departe …

Forever Bright Toothgel

Pasta de dinţi Forever Bright conţine numai ingrediente de cea mai bună calitate, fiind destinată atât adulţilor cât şi copiilor. Combinaţia dintre gelul stabilizat de Aloe vera şi propolis are proprietăţi calmante asupra gingiilor şi mucoasei bucale, produsul putând fi aplicat şi independent în cazul în care periajul este dureros
Citeste mai departe …

Aloe Lips

Proprietăţile calmante ale plantei Aloe vera sunt ideale pentru îngrijirea buzelor. Aloe vera, jojoba şi ceara de albine s-au reunit pentru a realiza cel mai performant produs disponibil astăzi pe piaţă, destinat îngrijirii buzelor în orice anotimp.
Citeste mai departe …

Avocado Face & Body Soap

Frumuseţea începe cu o piele curată, sănătoasă. Iar secretul pentru o piele curată, sănătoasă se află în natură. De peste 30 de ani, Forever Living Products este lider în găsirea surselor naturale pentru o piele fină, catifelată, frumoasă. Iar de curând a făcut o nouă descoperire – avocado.
Citeste mai departe …

Aloe Liquid Soap

Aloe Liquid Soap, săpun lichid hidratant cu Aloe vera, dens, perlat-iridiscent, pentru igiena mâinilor şi a feţei. Curăţă epiderma fără a o usca, produce o spumă abundentă, plăcută, discret parfumată, care se îndepărtează cu uşurinţă, lăsând pielea perfect curată, moale, suplă şi mătăsoasă
Citeste mai departe …

Gentleman’s Pride

After-shave-ul se prezintă sub forma unei emulsii hidratante şi catifelante, ce calmează epiderma după bărbierit. Conţine gel stabilizat de Aloe vera şi extracte de rozmarin şi romaniţă cu efect de hidratare şi calmare.
Citeste mai departe …

Aloe-Jojoba Shampoo

Acest şampon cu Aloe vera şi pH echilibrat va oferi întregii familii un păr sănătos, strălucitor, moale şi uşor de pieptănat. Gelul stabilizat de Aloe vera este benefic atât pentru păr cât şi pentru scalp, în egală măsură.
Citeste mai departe …

Aloe-Jojoba Conditioning Rinse

Balsamul Aloe Jojoba Conditioning Rinse are acum o formulă îmbunătăţită prin introducerea complexului vitaminei B şi a proteinelor hidrolizate.
Citeste mai departe …

Forever Aloe Styling Gel

Formula revoluţionară, pe bază de Aloe vera, a gelului coafant şi remodelant fortifică şi reface părul, redându-i flexibilitatea necesară pentru a-i da forma dorită.
Citeste mai departe …

Aloe Pro-Set

Aloe Pro-Set protejează părul şi prelungeşte menţinerea coafurii.
Citeste mai departe …

Aloe Bath Gelée

Un moment de relaxare la finele unei zile pline de activităţi stresante? Nu uita Aloe Bath Gelée, ideal pentru un duş revigorant sau o baie relaxantă.
Citeste mai departe …

Forever Aloe MPD

Forever Aloe MPD, detergent lichid concentrat, este un produs de curăţare versatil, ideal pentru spălarea oricărui tip de lenjerie precum şi pentru menajul casei la pardoseli, obiecte sanitare, covoare, veselă etc
Citeste mai departe …

25th Edition for Men

25th Edition for Men este un parfum fluid, aromatic fougère, o voluptuoasă combinaţie masculină, cu prospeţimea conferită de notele verzi (fougère-ferigă), ierburile aromate, citrice şi esenţe lemnoase.
Citeste mai departe …

25th Edition for Women

25th Edition for Women, o combinaţie proaspătă şi delicată, un buchet floral alb, ce emană din petalele sale diafane căldură şi feminitate alături de esenţele calde, lemnoase
Citeste mai departe …

Mini Touch of Forever Ingrijire Personala

Trusa produselor de îngrijire şi înfrumuseţare folosite în mod curent.
Citeste mai departe …

Sonya Volume Shampoo

Şampon pentru volum cu Aloe vera şi lăptişor de matcă (flacon) 355 ml Noul şampon Sonya Volume posedă o formulă exclusivă…
Citeste mai departe …

Sonya Volume Conditioner

Balsam pentru volum cu Aloe vera şi lăptişor de matcă (flacon) 355 ml Balsamul Sonya Volume Conditioner posedă o formulă exclusivă …
Citeste mai departe …

Sonya Hydrate Shampoo

Şampon hidratant cu Aloe vera şi lăptişor de matcă (flacon) 355 ml Noul şampon hidratant Sonya posedă o formulă unică, îmbogăţită, …
Citeste mai departe …

Sonya Hydrate Conditioner

Balsam hidratant cu Aloe vera şi lăptişor de matcă (flacon) 355 ml Balsamul Sonya Hydrate Conditioner posedă o formulă specială, îmbogăţită …
Citeste mai departe …

 

Lasă un răspuns