Sonya Skin Care

sonya

Sonya Skin Care Collection conţine șase elemente fundamentale pentru curăţarea, hidratarea şi menţinerea sănătăţii şi aspectului tenului pe bază de gel pur de Aloe Vera şi extract de ceai alb.

Aloe Purifying Cleanser, Aloe Refreshing Toner, Aloe Nourishing Serum, Aloe Balancing Cream, Aloe Deep Moisturizing Crea şi Aloe Deep-Cleansing Exfoliator lucrează împreună pentru a păstra tenul tău proaspăt şi radiant. Răsfaţă-te cu acest proces în 5 paşi şi oferă pielii tale luxul pe care îl merită.

Sonya Skin Care Kit

Sonya este mai mult decat esenta frumusetii: reprezinta expresia intineririi, admiratiei si iubirii. Compozitia acestor minunate produse include Aloe vera, extracte din fructe, ceai alb si factori intens hidratanti, ce „vor da timpul inapoi”, redu-i chipului deplina frumusete.
Citeste mai departe …

Sonya Aloe Purifying Cleanser

Primul pas al programului Sonya Skin Care este reprezentat de acest remarcabil demachiant pe baza de aloe si extracte din fructe, conceput pentru indepartarea delicata a machiajului si impuritatilor de la nivelul tenului, fara a provoca deshidratare cutanata
Citeste mai departe …

Sonya Aloe Balancing Cream

Sonya Aloe Balancing Cream contine aloe, extracte cu efect revitalizant si agenti intens hidratanti, pentru mentinerea nivelului optim de hidratare a tenului.
Citeste mai departe …

Sonya Aloe Refreshing Toner

Lotiunea tonica Sonya Aloe Refreshing Toner cu extract de ceai alb furnizeaza pielii substantele necesare pentru un nivel optim de hidratare.
Citeste mai departe …

Sonya Aloe Nourishing Serum

Sonya Aloe Nourishing Serum cu extract de ceai alb restabileste si intretine nivelul hidratarii cutanate, mentin aspectul tanar al tenului.
Citeste mai departe …

Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfoliator

Expunerea zilnica la actiunea factorilor de mediu poate deteriora aspectul tenului
Citeste mai departe …

Sonya Deep Moisturizing Cream

Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream cu extract din scoarta de pin este este un nou produs al liniei Sonya Skin Care.
Citeste mai departe …

Lasă un răspuns