Aloe Vera Gel

Imaginaţi-vă că tăiaţi o frunză proaspătă de aloe şi savuraţi sucul direct din plantă. Aloe Vera Gel este, cu adevărat, una dintre băuturile nutritive cele mai naturale pe care le puteţi consuma.

Miraculoasa frunză de aloe conţine peste 200 de compuşi activi, dintre care 20 de minerale, 18 aminoacizi şi 12 vitamine. Aloe Vera Gel, produs pe baza unui proces patentat de stabilizare a gelului din frunzele de aloe, contribuie la funcţionarea optimă a sistemului digestiv şi la echilibrarea metabolismului.

Aloe Vera Gel este primul produs care a primit recunoaşterea Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe, instituţie abilitată să certifice calitatea produselor pe bază de Aloe vera. Prezenţa pulpei şi a sucului autentifică Aloe Vera Gel ca fiind identic cu sucul ce se obţine direct din frunză.

Aloe Vera Gel poate fi consumat zilnic, ca atare sau în amestec cu suc natural de fructe, şi rămâne unul dintre cele mai valoroase suplimente alimentare.

  • Secretul Aloei vera se afla in interiorul plantei.
  • Primul produs care a primit aprobarea Consiliului Stiintific International pentru Aloe.
  • Contine peste 200 de compusi activi.
  • Benefic pentru mentinerea sanatatii sistemului digestiv.

Pret: 111 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA  15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

A se agita inainte de folosire. A se pastra la frigider dupa desigilare. Se vor consuma 60 – 80 ml, de 1-2 ori pe zi.

Ingrediente:

Gel Stabilizat de Aloe vera, sorbitol, acid ascorbic (antioxidant), acid citric, sorbat de potasiu (pentru mentinerea aromei), benzoat de sodiu (pentru mentinerea aromei), guma de xantan, tocoferol (antioxidant).

Indicatii:

Necontinând zahar, produsul Aloe Vera Gel este recomandat si diabeticilor, ameliorându-le
boala de baza. Creste gradul de metabolizare a glucozei astfel putându-se ajunge la scaderea dozei de insulina necesara. Cercetarile au aratat ca gelul de Aloe Vera contine un agent hipoglicemiant care scade glicemia.
Are efect cicatrizant pe întregul tract digestiv. S-a apelat la gelul de Aloe Vera cu foarte bune rezultate în ulcerul gastric duodenal, gastrite (normalizeaza secretia gastrica), diskinezii biliare, hepatita acuta cronica si ciroza hepatica, pancreatita cronica, colitele inclusiv colita ulceroasa, boala hemoroidala (în asociere cu Aloe Lips sau cu Aloe Vera Gelly.
Folosirea constanta, ritmica si îndelungata a gelului, a permis raportarea medicala de
ameliorari în cazul unor procese degenerative ale sistemului nervos. La acestea se mai adauga diversele diagnostice din sfera patologiei reumatismale inclusiv de tip imun, aici adaugându-se si tratamentul local cu Aloe Heat Lotion.
Rezultate încurajatoare s-au obtinut la pacientii cu boala SIDA declarata, carora li s-a
ameliorat mult si de lunga durata, starea generala, rarindu-se infectiile intercurente, câstigând chiar si în greutate. În acest domeniu cercetarile sunt în curs.
Poate fi, de asemenea, util cu prompte rezultate bune în disfunctii menstruale algice,
sindrom hipertensiv, esofagita de reflux, constipatie cronica, reactii alergice de diferite etiologii.
Experienta arata ca utilizarea în cantitati mari (indicatiile de pe flacon pâna la 240 ml) din Aloe Vera Gel are un efect benefic în diverse tipuri de leucemii si tumori, în aceste cazuri rezultatele au fost mai prompte si mai stabile când Aloe Vera Gel s-a asociat cu antioxidantii Absorbent-C, A-Beta-CarE, Lycium Plus sau Ginkgo Plus.
Trebuie subliniat ca gelul de Aloe Vera poate însoti orice tratament concomitent, mai mult, are avantajul ca medicatia clasica îsi creste efectul, iar efectele ei secundare dispar.

Lasă un răspuns