Forever Freedom

Forever Freedom combină Gelul Stabilizat de Aloe Vera cu gust plăcut de portocală, cu substanţe necesare menţinerii mobilităţii şi bunei funcţionări a articulaţiilor.

Am îmbogăţit Gelul Stabilizat de Aloe Vera cu sulfat de glucozamină şi sulfat de condroitină, două substanţe de origine naturală, cu rol în menţinerea mobilităţii şi bunei funcţionări a articulaţiilor. Mai mult, am adăugat vitamina C şi MSM, o sursă primară de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru menţinerea integrităţii ţesuturilor conjunctive şi buna funcţionare a articulaţiilor.

Sulfatul de glucozamină şi cel de condroitină sunt substanţe naturale ce contribuie la păstrarea structurii şi gradului de hidratare a cartilajelor, aceste “amortizoare de şocuri” ale organismului. De asemenea, aceste substanţe ajută la păstrarea vâscozităţii adecvate a lichidului lubrifiant din articulaţii, ceea ce permite glisarea liberă a unei suprafeţe deasupra alteia. Pe măsură ce organismul îmbătrâneşte, capacitatea de a produce substanţele necesare unui cartilaj sănătos scade, ceea ce duce la uzura articulaţiilor.

120 ml de Forever Freedom asigură cantităţile uzual recomandate pentru sulfatul de glucozamină (1500 mg), sulfatul de condroitină (1200 mg), plus 750 mg MSM şi 250 mg vitamina C.

În combinaţie, sulfatul de glucozamină şi sulfatul de condroitină, vitamina C şi MSM-ul constituie prima linie de apărare împotriva deteriorării articulaţiilor.

La fel ca în cazul altor produse FLP, aceste substanţe nutritive provin din surse naturale, fiind complet lipsite de toxicitate. Transformaţi Forever Freedom într-un mod practic şi nutritiv de a începe ziua!

  • Formula unica, disponibila intr-o bautura pe baza de aloe; asigura un mijloc nutritiv de aparare fata de simptomele uzurii articulatiilor.
  • Asimilare mai buna datorita gelului de Aloe vera cu rol de transportor.
  • Contine substante proprii organismului, prezente in articulatii.

Pret: 152 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA 15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

A se agita inainte de folosire. A se pastra la frigider dupa desigilare. Se vor consuma 60 – 120 ml, de 1-2 ori pe zi.

Ingrediente:

Gel Stabilizat de Aloe Vera (suc), sorbitol, concentrat de suc natural de portocale (aroma), fructoza, sulfat de glucozamina, sulfat de condroitina, aroma naturala de portocale, metil sulfonil metan, acid ascorbic (antioxidant), acid citric, sorbat de potasiu (pentru mentinerea aromei), benzoat de sodiu (pentru mentinerea aromei), tocoferol (antioxidant). Contine cochilii de crustacee (crevete, crab, homar).

Indicatii

Efecte: sunt identice cu ale Aloe Vera GelPrin adausurile pe care le contine, actiunea sa se concentreaza asupra nevralgiilor osoase si articulare,mentinând si refacând sanatatea cartilajelor si articulatiilor.Consumul variaza în functie de greutate, vârsta si starea de sanatate la momentul respectiv. Fiecare organism raspunzând diferit, se pot obtine rezultate notabile în câteva zile, în alte cazuri fiind nevoie de saptamâni sau chiar luni.

Lasă un răspuns