Aloe Blossom Herbal Tea

Aloe Blossom Herbal Tea este un amestec de plante şi condimente, conceput special pentru a oferi un gust delicios şi o aromă bogată. Acest ceai este revitalizant, deşi nu conţine cofeină. Fie că este servit fierbinte, fie că i se adaugă cuburi de gheaţă, Aloe Blossom Herbal Tea are un gust minunat şi este uşor de preparat.

Acest produs internaţional combină ingrediente alese cu mare grijă din China, Jamaica, Egipt, America şi India. Scorţişoară reconfortantă, coajă de portocale şi cuişoare, pentru un gust plăcut de fructe, pimento şi ghimbir pentru efecte calmante. Am adăugat boboci florali de aloe culeşi de pe plantaţiile proprii, pentru un ceai reconfortant, hipocaloric. Aloe Blossom Herbal Tea este o parte importantă a programelor Forever de monitorizare a greutăţii corporale.

  • Fara calorii.
  • Fara cofeina.

Pret:77  lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA   15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

Pentru 1 cana de ceai fierbinte, folositi 1 plic. Introduceti plicul de ceai in apa clocotita timp de 3-5 minute. Pentru 1 litru de ceai cu gheata, introduceti 4 plicuri de ceai in 2 cani cu apa clocotita, timp de 3-5 minute, apoi scoateti plicurile, completati cu inca 2 cani de apa rece si refrigerati.

Ingrediente:

Scortisoara, coaja de portocale, cuisoare, frunze de mure, pimento (piper de Jamaica), fenicul, ghimbir, nucsoara, boboci florali de Aloe vera, Gymnema silvestre, musetel.

Indicatii

Aloe Blossom Herbal Tea este un:

  • puternic detoxifiant si dezinfectant al tubului digestiv
  • supliment nutritiv si fortifiant, bun înlocuitor al cafelei, fara efecte negative
  • îmbunatateste apetitul, digestia si înlatura balonarea
    calmant, antiseptic.

Utilizare: Conform principiilor fitoterapiei, remediul naturist bazat pe plante trebuie utilizat o perioada de timp egala cu perioada în care organismul a fost supus intoxicatiei sau altfel spus, egala cu timpul în care a evoluat boala respectiva. Timpul de utilizare a ceaiului depinde deci, de la caz la caz. Dintr-un pliculet se prepara aproximativ 1,5 litri macerat din pulberea de ceai. La 1,5 l apa rece de izvor, apa filtrata sau apa plata se pune un pliculet de ceai, amestecul se lasa între 5-8 ore într-un vas, ferit de lumina directa a soarelui si de praf. Maceratul astfel obtinut se consuma în timpul unei zile.

Lasă un răspuns