Forever Aloe2Go

Cu siguranţă apreciaţi beneficiile Aloe Vera Gel, dar şi proprietăţile antioxidante ale savurosului Pomesteen Power, ce conţine rodii, pere, mangostan, zmeură, mure, afine şi extract din seminţe de struguri. Forever Living Products a reunit beneficiile acestor două produse într-o băutură nutritivă convenabil ambalată, uşor de consumat. Forever Aloe2Go™ poate fi băut oriunde şi oricând, la birou, în maşină sau pe drum. Desfaceţi plicul în zona indicată şi profitaţi pe loc de beneficiile acestor două băuturi nutritive.

Aloe2Go furnizează un plus de energie şi un gust delicios, datorită aportului de carbohidraţi complecşi. Am adăugat aroma dulce şi răcoritoare a mangostanului (supranumit „regele fructelor”, datorită gustului său rafinat) în Aloe Vera Gel, pentru a crea un cocteil antioxidant de ultimă generaţie. Sistemul vostru imunitar nu va şti de ce este mereu în formă, dar voi veţi cunoaşte secretul!

Rodia conţine mai mulţi antioxidanţi decât afinele, ceaiul verde sau vinul, iar mangostanul este fructul cu cel mai ridicat conţinut de xantone. Studiile recente au demonstrat superioritatea xantonelor faţă de vitaminele C şi E în privinţa stimulării sistemului imunitar. Aloe Vera Gel contribuie în mod natural la consolidarea sistemului imunitar datorită conţinutului său, bogat în polizaharide şi alte substanţe imunostimulatoare.

Datorită proprietăţilor sale, gustului excelent şi ambalajului practic, veţi avea întotdeauna grijă să vă faceţi plinul de Aloe2Go!

  • Toate proprietatile binefacatoare ale Aloe Vera Gel si Pomesteen Power.
  • Gust delicios, ambalaj practic.
  • Cocktail antioxidant de ultima generatie.

Pret: 349 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA 15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

A se consuma 1 – 2 plicuri pe zi, preferabil inainte de masa. A se pastra la frigider daca nu a fost consumat continutul intregului plic. Continutul ramas trebuie consumat in maxim 24 de ore de la desigilarea plicului. Nu consumati produsul daca ambalajul este deteriorat.

Ingrediente:

ALTE INGREDIENTE: Sorbitol, acid citric, sorbat de potasiu (pentru metinerea aromei), benzoat de sodiu (pentru mentinerea aromei), guma de xantan, tocoferol (antioxidant).

Indicatii

Aoe2Go este antioxidant , detoxifiant , energizant şi susţinător al sistemului imunitar.

Lasă un răspuns