Forever Fast Break Energy Bar

Forever Fast Break Energy Bar, baton hipocaloric cu gust delicios, ideal substituent al unei mese, contine minim 50% din necesarul zilnic de vitamine si minerale recomandat in SUA, plus aminoacizi, enzime si fosfor. Fosforul creste nivelul energetic prin accelerarea metabolismului lipidic si glucidic, ajutand la refacerea organismului dupa efort. Potasiul este important nu numai pentru functionarea normala a sistemelor cardiovascular, nervos si muscular, ci contribuie si la mentinerea capacitatilor fizice si intelectuale in conditii de stres.

Forever Fast Break Energy Bar, substituentul ideal al unei mese pentru persoanele active aflate mereu pe drum, intr-o lume care se misca din ce in ce mai repede.

  • CONTINE ALUNE.
  • Asigura 50% din necesarul zilnic de vitamine si minerale.
  • Gustare delicioasa, substituent ideal al unei mese.
  • Doar 230 de Kcal per baton.

Pret:14 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA  15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

A nu se substitui cu batoane Forever Fast Break mai mult de doua mese pe zi. A treia masa trebuie sa fie echilibrata nutritional. Batoanele Fast Break pot contribui la controlul greutatii corporale daca va monitorizati numarul de calorii consumate si urmati un program de exercitii fizice.

Ingrediente:

Unt de arahide, amestec de proteine (proteine izolate din soia, cazeinat de calciu, proteine izolate din lapte, concentrat proteic din zer), glazura de roscove (zahar nerafinat, ulei de palmier partial hidrogenat, zer pulbere, roscove pulbere, lecitina din soia), sirop de porumb, fructoza din sirop de porumb, sirop de malt, fructoza, arahide, fosfat tricalcic, fibre din soia, soia, fosfat dipotasic, oxid de magneziu, arome naturale, gel de Aloe vera, miere, bitartrat de colina, acid para-aminobenzoic, acid ascorbic, fumarat feros, vitamina E-acetat, oxid de zinc, gluconat de mangan, gluconat de cupru, vitamina A-palmitat, pantotenat de calciu, molibden chelatat cu aminoacizi, crom chelatat cu aminoacizi, seleniu chelatat cu aminoacizi, clorhidrat de piridoxina, riboflavina, mononitrat de tiamina, acid folic, biotina, iodura de potasiu, cianocobalamina. Contine: arahide, lapte si soia.

Lasă un răspuns