Forever Lite Ultra Vanilla with Aminotein

Forever Lite Ultra este completarea perfecta a stilului de viata Forever Living. Cu 55% mai multe proteine si mai putin de jumatate din cantitatea de carbohidrati din Forever Lite, Forever Lite Ultra imbina o noua tehnologie si o noua mentalitate pentru a contribui la mentinerea unui regim si a unui stil de viata sanatos.

2 doze de Forever Lite Ultra pe zi, mixate cu 300 ml lapte degresat, asigura in proportie de 100% necesarul zilnic recomandat de vitamine si minerale asa cum este prezentat in tabelul cu informatii nutritive. In plus, Forever Lite Ultra contine 18 aminoacizi (esentiali, neesentiali, cu lanturi ramificate). Cu Forever Lite Ultra beneficiati de cele mai recente descoperiri din domeniul nutritiei, fara a sacrifica placerea gustului.

Forever Lite Ultra, disponibil cu gust de vanilie sau de ciocolata, este parte integranta a programul nutritional si de exercitii fizice Clean 9 + Lifestyle 30, prin care veti putea prelua controlul asupra greutatii corporale si, implicit, asupra sanatatii dumneavoastra.

  • Pentru o dieta saraca in carbohidrati.
  • Doua cocteiluri asigura 100% din necesarul zilnic recomandat de vitamine si minerale.
  • Contine cu 55% mai multe proteine si mai putin de jumatate din cantitatea de carbohidrati din Forever Lite.
  • Contine aproximativ 21 de doze per cutie.

Pret: 137 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA  15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

A se mixa 1 masura de produs cu 300 ml de lapte degresat sau suc de fructe. Se va folosi doar masura din interiorul cutiei. A se agita cutia inainte de fiecare utilizare.

Ingrediente:

Amestec proteic Forever Living (contine: proteine din zer, proteine izolate din soia si cazeinat de calciu), fructoza, fosfat dicalcic, arome naturale si artificiale, guma de guar, fosfat disodic, ulei din seminte de soia, fructooligozaharide, acid ascorbic, acetat de d-alpha tocoferil, sucraloza, biotina, niacinamida, lecitina din soia, oxid de zinc, vitamina A palmitat, pantotenat de calciu, clorura de crom, vitamina D3, clorhidrat de piridoxina, iodura de potasiu, drojdie de bere, clorhidrat de tiamina, riboflavina, spirulina, acid folic, cianocobalamina, selenat de sodiu. Contine lapte si soia.

Lasă un răspuns