Despre Forever

Povestea Forever Living Products începe cu un om şi un vis ambiţios. Mulţi ani, Rex a căutat o idee care să reunească cele două mari scopuri ale vieţii sale: o sănătate mai bună şi independenţa financiară. În 1978, găsind ceea ce căutase atâta timp, a invitat 43 de persoane la prima întâlnire Forever Living Products în Tempe, Arizona. Această întâlnire a deschis drumul către ceea ce avea să devină foarte curând o afacere cu un incredibil succes.

Rex şi primii distribuitori Forever Living au realizat curând că foarte multe persoane erau în căutarea aceloraşi lucruri ca şi ei. Oamenii nu mai doreau să audă vechile sfaturi despre ce ar trebui să facă pentru a se simţi mai bine. Căutau alternative noi, naturale, pentru a-şi îmbunătăţi sănătatea. Şi, pentru mulţi dintre ei, o sănătate mai bună nu a fost decât începutul. A urmat oportunitatea de a controla mai bine felul în care îşi organizează timpul şi îşi câştigă veniturile.

Forever Living Products s-a transformat rapid, din visul unui singur om, în visul a milioane. Calitatea produselor şi simplitatea principiilor Planului de Marketing au facilitat îmbrăţişarea afacerii de orice persoană dispusă să aibă o viaţă mai bună. Mulţi oameni în căutare de produse de calitate pentru întreţinerea sănătăţii au devenit, din clienţi satisfăcuţi, distribuitori FLP. Alţii au intuit imediat potenţialul afacerii şi au început construirea unei echipe de succes. Indiferent de motivul pentru care s-au implicat, rezultatul a fost acelaşi. Au avut tot mai mult succes, dându-le şi altora posibilitatea de a deveni mai sănătoşi şi mai prosperi. Astăzi, după mai mult de 30 de ani, FLP are peste 9,25 de milioane de distribuitori independenţi în peste 137 de ţări ale lumii.

Calitate garantata

Forever Living se preocupa permanent sa-ti ofere cele mai bune produse. Prin asta, intelegem mai mult decat produse eficace. Ne-am impus cele mai inalte standarde si cautam activ certificari externe companiei pentru a-ti putea dovedi preocuparea noastra.

Cauta aceste certificari internationale pe produsele noastre:

  1. Consiliul Stiintific International pentru Aloe
  2. PETA (produsele noastre nu sunt testate pe animale)
  3. Sigla Islamica
  4. Kosher
  5. Halal

Lasă un răspuns