Forever Royal Jelly

Laptisorul de matca reprezinta secretia lactescenta a glandelor faringeale ale albinelor. Aceasta secretie este amestecata cu enzime pentru a deveni „super-alimentul” destinat hranirii albinelor ce urmeaza sa devina regine. De fapt, laptisorul de matca va fi singura hrana a reginelor de-a lungul intregii lor vieti reproductive, acestea fiind capabile sa depuna pana la 3.000 de oua pe zi timp de 6 ani. Albinele lucratoare ce se hranesc numai cu miere traiesc doar 4 – 6 saptamani.

Laptisorul de matca contine vitaminele A, C, D si E, fiind, de asemenea, un bogat depozit natural al complexului de vitamine B. O componenta importanta este vitamina B5 (acidul pantotenic), una dintre cele mai importante substante din organism, esentiala in sinteza si metabolismul proteinelor, lipidelor, carbohidratilor si anumitor hormoni. Laptisorul de matca contine toti cei opt aminoacizi esentiali, zece aminoacizi neesentiali si cantitati importante de minerale precum calciu, cupru, fier, fosfor, potasiu, siliciu si sulf, fiind totodata si o sursa de acid nucleic.

Laptisorul de matca are un continut foarte ridicat de proteine.Laptisorul de matca oferit in produsul Forever Royal Jelly este colectat din regiuni nepoluate, izolate, intens desertice, ce prezinta conditii ideale de mediu pentru stupi. Imediat dupa colectarea din stupi, laptisorul de matca este racit rapid pana la congelare, pentru a se elimina surplusul de apa fara a afecta vitaminele, mineralele, enzimele si co-enzimele din compozitia sa.

  • Unul dintre cele mai complete alimente.
  • Usor absorbabil si asimilabil.
  • Nu contine conservanti, coloranti sau aromatizanti artificiali.

Pret: 145 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA  15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

1 tableta de 2 ori pe zi.

Ingrediente:

Laptisor de matca pulbere 250 mg. ALTE INGREDIENTE: Sorbitol, fructoza, acid citric, aroma naturala de portocale, acid stearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Utilizare:

Fiind un energizant puternic, produsul se indica pentru perioada de convalescenta, în starile de stres, suprasolicitare nervoasa. Stimuleaza sistemul imunitar, regleaza metabolismul, prelungeste viata.
Cura cu laptisor de matca a dat rezultate excelente în cazul femeilor cu probleme hormonale, aflate în perioada de premenopauza.
Rezultate foarte bune în chisturi, fibroame, afectiuni ginecologice, boli tumorale, leucemie.

Lasă un răspuns