Cum cumpar?

Pentru a cumpăra produsele Forever Living ai 3 variante:

Cumperi la PRV – Preț Recomandat de Vânzare (i se mai spune preț cu amănuntul sau preţ de consumator)

Varianta 1: In pagina de descriere a produsului apeși pe butonul COMANDA ACUM ONLINE și vei ajunge în magazinul online. Dacă dorești poți adauga de acolo produse suplimentare.

Livrarea se face doar prin curier rapid. Taxa de livrare 20 lei/colet.

Varianta 2:

- Alegi ce produse doreşti să cumperi.
- Calculezi totalul la preţul afişat lângă butonul de comandă
- Ne contactezi pe telefon, email, sau direct prin formularul de contact.
- Noi îți trimitem produsele și plătești prin ramburs

Livrarea se face la alegere prin curier rapid (20 lei taxa/colet) sau prin Poșta Română ( la tarifele acesteia – în acest moment ~1leu/kg)

Cumperi la NDP – Preţ de Nou Distribuitor – 15% mai ieftin

- Te înscrii (vezi mai jos sectiunea “Cum ma inscriu?“) primind astfel un cod de identificare şi poţi comanda produsele cu 15% mai ieftin.
- Comanda trebuie să fie de minim 25 euro + TVA calculată la prețul redus cu 15% (de exemplu la curs euro de 4,45 lei, 25 euro + TVA =~ 140 lei)
Avantaje:
✓ Înscrirea este fără taxe sau cotizaţii ulterioare.
✓ Codul de distribuitor este valabil în toate cele peste 150 de ţări unde există filiale naţionale şi depozite Forever Living.
Drepturile de a cumpăra la acest preţ şi, opţional, de a dezvolta o afacere, sunt pe viaţă, fără nici un fel de obligaţii! (nu trebuie să comanzi lunar sau anual sau altfel, poţi să faci o comandă la 10 ani dacă aşa vrei)
Câștigi bani ajutând alte persoane să se înscrie în sistem primind bonus 15% din cumpărăturile lor (banii se primesc cash direct în contul tău sau pe card)

De exemplu: dacă înscrii 6 persoane care fac câte o comandă minimă fiecare, bonusul de pe o comandă minimă fiind ~ 40 lei, îți recuperezi banii pe comanda ta!

Vrei să te înscrii? Perfect! Urmează pașii de mai jos de la secțiunea “Cum ma inscriu?“.

Cumperi la preț de depozit – 35% mai ieftin

Pentru a avea acces la prețul de depozit te înscrii şi cumulezi prin comenzi personale 2PC (~ 390 Euro + TVA) în decurs de 2 luni consecutive cumulat sau comanzi direct Touch of Forever ( 357 Euro + TVA )
Avantaje:
Toate avantajele de la punctul 2, şi în plus:
- Orice o vei face la preţ de depozit – 35% mai ieftin
Avantaje Touch of Forever:
- Economie de timp şi bani – O reducere suplimentară de ~ 100 Euro + Calificarea imediată la nivelul de Asistent Supervisor şi începi de fapt afacerea cu un câştig potenţial mediu de ~500 lei/lună

Vrei să începi aşa? Excelent! Contactează-ne şi să pornim!

Cum mă înscriu?

Ce trebuie să știi despre înscrierea în sistemul Forever:

 • Înscrierea este fără taxe și fără cotizaţii periodice.
 • Prin semnarea Formularului de Înscriere, devi membru al echipei noastre.
 • Orice persoană în vârstă de peste 18 ani poate deveni distribuitor Forever.
 • Prin completarea acestui formular primesti un număr de identificare al distribuitorului, ceea ce îţi permite să comanzi la preț de distribuitor în orice depozit Forever din lume.
 • Nu eşti obligat să faci comenzi periodic.
 • Soţul şi soţia vor fi trecuţi împreună pe acelaşi formular.

Ce trebuie să faci:

Descarca acest fisier PDF PDF si urmeaza instructiunile din interior.
Pentru orice intrebari sau nelamuriri contacteaza-ne.

Bun venit în echipa noastră!

 

2 Responses to Cum cumpar?

 1. marin nicoleta delia spune:

  buna ziua, acum cativa ani mam inscris la forever, daca mam inscris atunci si am avut cateva comenzi ca mai apoi sa stagnez mai trebuie sa completez un alt formular d einscriere pt a lua produse online, acum sunt mamica a 3 copii mici si mie mai greu sa ma deplasez in oras superiorul care ma inscris sai las comanda si apoi sa ma duc iar sa iau produsele… deci cum sa procedez…? merci frumos/! as dori sa mai cumpar pt fam mea produse dar sa le iau la pret redus de reprezentant…

 2. admin spune:

  Imi puteti spune ce produse doriti si apoi cautam o solutie sa ajunga in posesia dumneavoastra, fara sa trebuiasca sa pierdeti foarte mult timp. :)

Lasă un răspuns