Forever A-Beta-CarE

Forever A-Beta-CarE este un produs esenţial ce combină vitaminele A (beta-caroten) şi E, plus seleniu, un antioxidant mineral. Antioxidanţii sunt vitali în lupta împotriva radicalilor liberi (molecule ce provin din poluanţi, ajung în organism şi deteriorează celulele sănătoase).

Vitamina A este importantă pentru menţinerea acuităţii vizuale, creşterea oaselor, reproducere şi diviziune celulară, având, totodată, un rol important în menţinerea integrităţii epiteliilor ochiului, tractului respirator, urinar şi intestinal. Forever A-Beta-CarE este un supliment nutritiv astfel formulat, încât să furnizeze organismului vitamina A sub formă de beta-caroten. Organismul transformă beta-carotenul în vitamina A la nivelul intestinului subţire în timpul digestiei sau la nevoie, excluzând riscul supradozării cu vitamina A care, în doze prea mari, devine toxică.  Beta-carotenul este şi un antioxidant, la fel ca vitamina E şi seleniul.

Vitamina E, o vitamină liposolubilă, este un excelent supliment pentru sănătatea pielii. De asemenea, vitamina E protejează vitamina A şi acizii graşi esenţiali din celulele organismului faţă de oxidare şi previne distrugerea ţesuturilor.

Seleniul, un microelement, este unul dintre cei mai puternici nutrienţi cu proprietăţi antioxidante, acţionând sinergic cu vitamina E şi beta-carotenul. Este benefic în menţinerea sănătăţii pielii, părului şi acuităţii vizuale. Cercetări recente arată că seleniul este important pentru sănătatea bărbaţilor.

Această combinaţie de nutrienţi, disponibili într-un singur produs uşor de administrat, contribuie în mod esenţial la menţinerea stării de sănătate.

  • Benefic sanatatii pielii.
  • Favorizeaza circulatia sanguina.
  • Antioxidant puternic.

Pret: 130 lei (tva inclus)

sau profita de  OFERTA 15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

1 capsula de 2 ori pe zi.

Ingrediente:

Ulei rafinat din boabe de soia, D-alfa-tocoferol, gelatina, glicerina, ceara de albine, apa distilata, pulbere de rozmarin, ulei de morcovi, lecitina din soia, extract de roscove, beta-caroten si L-selenometionina. Contine soia.

Utilizare:

  • Prevenirea bolilor tumorale si în tratamentul lor, ca adjuvant în ciroze hepatice, ca adjuvant îmbatrânire precoce;
  • Lecitina scade colesterolul, previne descompunerea si formarea placilor de aterom. Are efect benefic asupra durerilor articulare meteorodependente si un usor efect laxativ;
  • Amelioreaza tonusul cortical.

Lasă un răspuns