Forever Arctic-Sea

Acizii graşi sunt o grupă de nutrienţi vitali unei bune sănătăţi a organismului. Aceşti nutrienţi servesc mai multor funcţii, printre care şi aceleia de construcţie a membranelor celulare. De asemenea, organismul foloseşte acizii graşi la constituirea ţesutului adipos, necesar în cantităţi adecvate pentru a acoperi şi proteja organele interne, precum şi pentru a evita pierderea căldurii interne a corpului. Totuşi, nu toţi acizii graşi sunt benefici. Cercetările ştiinţifice afirmă că există o cauzalitate directă între consumul de acizi graşi saturaţi, prezenţi preponderent în grăsimile animale, şi nivelul ridicat al colesterolului şi riscul crescut de infarct miocardic. Acizii nesaturaţi din uleiuri vegetale nu au acest efect devastator.

Forever Living Products a formulat un supliment nutritiv de calitate superioară, pe baza celor mai recente cercetări în domeniul nutriţiei. Prin combinarea acizilor Omega-3 şi Omega-9, se obţine un supliment nutritiv sigur şi echilibrat, ce ajută la normalizarea nivelului colesterolului şi a numărului trigliceridelor din sânge. Forever Arctic-Sea Super Omega-3 este o realizare deosebită în domeniul suplimentelor nutritive, ce conţine atât ulei vegetal, cât şi de peşte, reunind beneficiile amândurora. Omega-3 este un acid gras esenţial polinesaturat ce se găseşte în somon şi alţi peşti. Omega-9 este un acid gras nesaturat ce se găseşte în anumite produse vegetale, cum ar fi uleiul de măsline.

Fiecare capsulă de Arctic-Sea conţine 225 mg EPA, 150 mg DHA şi 150 mg acid oleic, compuşi deficitari în majoritatea dietelor din occident. Beneficiile oferite de EPA şi DHA sunt susţinerea bunei funcţionări a sistemului circulator, menţinerea sănătăţii ochilor şi creierului şi contribuţia la buna funcţionare a articulaţiilor.

  • Acizii grasi Omega-3 sustin buna functionare a sistemului circulator.
  • Acizii grasi Omega-3 si Omega-9 contribuie la normalizarea nivelului colesterolului si a numarului trigliceridelor din sange.
  • Favorizeaza buna functionare a articulatiilor.

Pret:136 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA  15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

1 capsula de 3 ori pe zi, dupa mese.

Ingrediente:

Ulei natural de peste, ulei de masline, gelatina, glicerina, apa distilata, D-alfa tocoferol. Contine peste (somon, ansoa, macrou, sardina).

Indicatii:

În urma utilizarii acestui produs s-au constatat efecte foarte bune în:

  • hipertensiune arteriala
  • nivel colesterol ridicat
  • ateroscleroza
  • arteriopatie
  • infarct miocardic
  • boli cardiace.

Lasă un răspuns