Forever Calcium

Calciul este cea mai răspândită substanţă minerală din organism, reprezentând cca. 2% din masa corporală. Cea mai mare parte a calciului, 99%, se găseşte în oase şi dinţi, iar restul în celulele nervoase, sânge, ţesuturi şi fluide. Asociat de mult timp cu creşterea şi rezistenţa oaselor şi dinţilor, calciul este de asemenea esenţial pentru coagularea sângelui şi transmiterea impulsurilor nervoase. Calciul este necesar pentru muşchi şi pentru eliberarea hormonilor, inclusiv a insulinei. Conform statisticilor oficiale din SUA, 75% dintre americani nu consumă cantitatea zilnică recomandată de calciu.

Calciul este cel mai important mineral care ajută la creşterea rezistenţei oaselor. În special copiii şi adolescenţii au nevoie de un aport corespunzător de calciu în alimentaţie, deoarece în această perioadă se depozitează cantitatea maximă de calciu în oase. De aceea, un aport corespunzător de calciu în această perioadă poate preveni problemele osoase de la maturitate, când masa osoasă începe să se reducă. Aportul suficient de calciu în copilărie este important deoarece vârful de masă osoasă şi de conţinut de calciu al scheletului este atins în adolescenţă. Fetele sunt mai expuse unui risc de fragilizare a oaselor la maturitate, ce poate duce în unele cazuri la afecţiuni cu invaliditate. Nivelul calciului din oase începe să scadă la adulţii tineri, iar procesul continuă odată cu înaintarea în vârstă, mai ales la femei. Dieta cu un conţinut adecvat de calciu poate să minimalizeze aceste pierderi. O dietă bogată în calciu determină organismul să ardă mai multe lipide şi să reducă stratul de grăsime produs de organism.

Estimările arată că între 30 şi 50 de milioane de americani prezintă intoleranţă la lactoză.

Aceştia nu pot digera lactoza, o glucidă naturală găsită în lapte şi produse lactate, drept pentru care nu consumă suficiente produse lactate pentru a-şi acoperi necesarul de calciu. Pentru cei care nu tolerează lactoza sau nu agreează lactatele, suplimentele cu calciu sunt o alternativă.  Cel mai eficace este citratul de calciu, pentru că se dizolvă uşor în stomac şi este absorbit eficient.

Forever Calcium este o formulă cu conţinut ridicat de citrat de calciu, care furnizează organismului necesarul zilnic recomandat de calciu, în proporţie de 100%. Doza zilnică de Forever Calcium, cu aromă plăcută de vanilie,  conţine 1.000 mg calciu în asociere cu vitamina D şi magneziu, doi compuşi esenţiali pentru a maximiza absorbţia calciului. Două tablete la micul dejun şi două la cină constituie o cale uşoară şi eficientă de aprovizionare a organismului cu calciu, pentru a consolida ţesutul osos.

 • Formula cu citrat de calciu combinat cu vitamina D si magneziu.
 • Usor de digerat si absorbit eficient.
 • Doza zilnica asigura organismului cantitatea de calciu recomandata in proportie de 100%.

Pret: 104 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA 15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

3-4 tablete pe zi.

Ingrediente:

Fosfat dicalcic, acid stearic, croscarmeloza sodica, stearat de magneziu, extract de soia, acid citric, hidroxipropil metilceluloza, arome naturale. Contine soia.

Indicatii:

Produsul Forever Calcium este o sursa de:

 • Vitamina D3 inactiva ( colecalciferol), este repede activata în organism în vitamina D3 bihidroxilata, cu rol de „caraus” al ionului de Ca+2, dar si de stimulare a formarii la nivelul osului a osteoproteinelor, care formeaza o retea pe care se depun sarurile de calciu
 • Ioni de Ca+2 provenind din 2 saruri: citratul de Ca+2 si fosfatul de calciu, asigura o stabilitate chimica crescuta a compozitiei osului, dar si aport de fosfor
 • Acidul citric este vital pentru biochimia celulara
 • Magneziu (Mg+2) prezent si ca oxid de magneziu, dar si sub forma de sare a acidului stearic- stearatul de magneziu, ambele fiind surse de magneziu cu rol extrem de important în structurarea atât a calusului dupa fracturi, cât si a osului normal

2 Responses to Forever Calcium

 1. maria spune:

  eu vruiam sa stiu ce contine adica calciu , vitamina c si deastea

 2. admin spune:

  Buna, in partea stanga, sub filmulet, este o imagine in care spune ce contine fiecare tableta. Pentru orce alta nelamurire, nu ezita sa ne contactezi!
  Multumim!

Lasă un răspuns