Forever Echinacea Supreme

Echinacea are o tradiţie îndelungată în cultura indienilor din ţinuturile Americii de Nord, care o preferau pentru menţinerea sănătăţii în timpul iernii. În acest scop, indienii aplicau cataplasme cu rădăcină, şi consumau ceaiuri de Echinacea. Planta a fost foarte folosită în America până în anii ’40, iar europenii, care au descoperit-o în anii ’30, o folosesc constant şi intens şi astăzi.

Botaniştii au numit-o Echinus (arici de mare) pentru a descrie centrul florii, în formă de con ghimpos. Zona sa de origine este vestul mijlociu al SUA, din vestul statului Pennsylvania până în Kansas şi spre sud până în nordul statului Texas.

Sute de studii ştiinţifice au dovedit că Echinacea sprijină funcţiile sistemului imunitar. Recent, a fost descoperit mecanismul prin care acţionează Echinacea. Unul dintre primii factori de apărare ai organismului este reprezentat de o substanţă denumită acid hialuronic (AH). AH se găseşte în spaţiile intercelulare având rol de liant al celulelor. Există o enzimă, numită hialuronidaza, care atacă AH printr-un mecanism încă incomplet elucidat. Drept urmare, AH îşi pierde rapid consistenţa de gel, iar liantul îşi pierde eficacitatea. Când enzima reuşeşte să distrugă integritatea barierei formată de AH, are de suferit funcţia imunitară. S-a dovedit că Echinacea împiedică enzima să dizolve AH.

Forever Echinacea Supreme conţine cele mai valoroase varietăţi de Echinacea (purpurea şi angustifolia),  rădăcină de Hydrastis canadensis şi extract din seminţe de struguri pentru beneficii maxime.

  • Sprijina functiile sistemului imunitar.
  • Contine radacina de Hydrastis canadensis si extract din seminte de struguri.
  • Contribuie la mentinerea sanatatii.

Pret: 91 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA  15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

1 tableta de 2 ori pe zi. Pentru cele mai bune rezultate, se recomanda consumarea produsului in ciclu de 4 – 8 saptamani, apoi 2 saptamani de pauza inainte de reluarea administrarii.

Ingrediente:

ALTE INGREDIENTE: Celuloza, acid stearic, stearat de magneziu, croscarmeloza sodica, dioxid de siliciu si hidroxipropil metilceluloza.

Indicatii:

Echinacea, foarte larg utilizata în toata lumea, este apreciata ca stimulent profilactic al sistemului imunitar la începutul sezonului rece, reduce simptomele si durata racelilor si gripei. Are efect bacteriostatic, antiviral, antifungic, stimuleaza regenerarea tisulara si deci cicatrizarea, reduce inflamatia în artrita si în alte afectiuni inflamatorii ale pielii, protejeaza numarul de leucocite la bolnavii de cancer supusi radioterapiei, împiedica accesul bacteriilor la celulele sanatoase.

Lasă un răspuns