Forever Lycium Plus

Fruct chinezesc utilizat de secole, lycium-ul favorizează menţinerea sănătăţii tenului, a vitalităţii şi acuităţii vizuale. Forever Lycium Plus este un supliment nutritiv conceput ca sursă de antioxidanţi, bioflavonoide şi alţi fitonutrienţi cu efecte benefice.

Bogat în aminoacizi (componente ale proteinelor) şi vitamine, lycium-ul este cunoscut în China ca un „tonic yin” cu multiple utilizări în medicina tradiţională.

Rădăcina de lemn-dulce, al doilea ingredient al produsului, este cea mai folosită plantă din medicina tradiţională chineză, având peste 150 de compuşi cu efecte benefice. Este cel mai frecvent utilizată ca adjuvant, principala sa calitate fiind aceea de a potenţa efectele benefice ale altor plante medicinale. Drept urmare,  rădăcina de lemn-dulce devine asociatul ideal pentru lycium.

Extractul flavonoidic din lemn-dulce este un concentrat ce se obţine din rădăcina plantei, printr-un procedeu care înlătură cea mai mare parte de glicirizină, substanţă foarte dulce care poate produce efecte secundare nedorite.

Conform celor mai recente studii, bioflavonoidele din lemn-dulce se numără printre cei mai puternici antioxidanţi cunoscuţi.

  • Antioxidant puternic.
  • Sursa valoroasa de fitonutrienti.
  • Benefic vazului si pielii.
  • Tonic puternic.

Pret: 145 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA  15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

1 tableta de 3 ori pe zi.

Ingrediente:

ALTE INGREDIENTE: Celuloza microcristalina, celuloza, croscarmeloza sodica, acid stearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Indicatii

Componentele ce intra în compozitia acestui produs au urmatoarele proprietati:

  • tonic mental, îmbunatateste capacitatile mentale: atentia, memoria
  • maresc acuitatea vizuala
  • înlatura oboseala si stresul
  • reduc timpul necesar odihnei fara efecte secundare si fara sa suprasolicite organismul antioxidanti, înlatura efectele secundare ale radioterapiei si chimioterapiei
    previn îmbatrânirea precoce si degenerarea celulara

Lasă un răspuns