Forever Multi-Maca

Maca (Lepidium meyenii) este o plantă anuală ce se cultivă în ţinutul muntos din centrul statului Peru. Rădăcina comestibilă, asemănătoare cu ridichea, reprezintă pentru localnici un nutritiv important.

În Peru, Maca este venerată de peste 2.000 de ani. Legenda spune că războinicii consumau Maca înainte de a merge la luptă pentru a căpăta forţă şi rezistenţă. Conchistadorii spanioli au numit-o “stimulentul sexual al incaşilor”. Astăzi Maca este cunoscută ca “ginseng peruvian”. Studii recente arată că ar favoriza libidoul, potenţa sexuală şi energia.

Femeile din America de Sud folosesc Maca de mii de ani pentru a-şi menţine vitalitatea, a preveni oboseala şi a atenua efectul stresului. Femeile din  Peru consumă Maca de la vârsta de trei ani şi rămân puternice, fertile, productive şi au o vitalitate imensă până la vârste înaintate. Maca poate favoriza libidoul femeilor, dar, pentru un rezultate maxime, trebuie consumată zilnic.

Rădăcina uscată de Maca are o valoare nutritivă mare, similară cu cea a cerealelor (orez, grâu). Conţine 60% carbohidraţi, 10% proteine, 8,5% fibre vegetale şi 2,2% lipide. Efectul benefic al plantei asupra funcţiei sexuale pare a se datora conţinutului mare de proteine şi substanţe nutritive vitale. O mare parte din proteine se găseşte sub formă de aminoacizi, indispensabili desfăşurării mai multor funcţii ale organismului, inclusiv celor sexuală şi de reproducere. De asemenea, aminoacizii sunt necesari în sinteza hormonilor şi joacă un rol major în procesul de stimulare sexuală şi performanţă fizică în timpul actului sexual. Principalii aminoacizi necesari pentru sinteza hormonilor sunt fenilalanina, tirozina şi histidina – toţi trei fiind prezenţi în Maca în cantităţi semnificative. Maca conţine, de asemenea, arginină – un alt aminoacid cu rol major în susţinerea fertilităţii bărbaţilor.

Forever Multi-Maca combină legendara Maca peruviană cu alte produse vegetale puternice şi o serie de compuşi selectaţi cu atenţie, rezultând unul dintre cele mai reuşite suplimente de acest gen.

  • Cunoscut ca stimulent sexual al incasilor.
  • Poate favoriza libidoul, vitalitatea si energia.

Pret: 116 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA 15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

2 tablete pe zi.

Ingrediente:

ALTE INGREDIENTE: Celuloza microcristalina, citrat de calciu, acid stearic, croscarmeloza sodica, guma de guar, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, dextrina, dextroza, lecitina, carboximetilceluloza sodica, citrat de sodiu. Contine soia.

Indicatii:

Din utilizarile diferitelor componente ale produsului putem enumera:

  • reduce simptomele premenstruale (balonare, crampe, instabilitate emotionala)
  • ajuta sistemul endocrin si favorizeaza producerea hormonilor necesari de catre ovare si alte glande endocrine (suprarenale, tiroida, pancreas, glanda pituitara)
  • restabileste functia sexuala la barbati prin cresterea libidoului, îmbunatatirea functiei erectile si a spermatogenezei
  • sporeste energia, rezistenta si performanta sportiva, fiind o alternativa la substantele anabolizante, are proprietati tonice fizice si mentale
  • afrodiziac, antiinflamator, diuretic, antilitic, antistres si pentru tratarea anxietatii, epuizarii si depresiei usoare

Lasă un răspuns