Planul de Marketing

Planul de marketing de la Forever este de succes pentru că e simplu.

Este una din cele mai uşoare modalităţi de a-ţi porni propria afacere. În plus, ai la dispoziţie produse consumabile, într-o industrie solidă, în plină dezvoltare. Odată ce ai pornit la drum, FLP îţi asigură structura de dezvoltare a afacerii şi te sprijină să te extinzi atât cât doreşti.

De asemenea, planul de marketing îţi dă siguranţă indiferent de nivelul pe care te afli. Odată ce ai atins o anumită poziţie, o păstrezi pe viaţă. În plus, te vei bucura de performanţele echipei tale şi pentru faptul că Planul de Marketing nu permite depăşiri în cadrul aceleiaşi reţele.

Întregul Plan de Marketing este conceput pentru a te ajuta să-ţi construieşti o afacere solidă şi stabilă. Avem întâlniri de recunoaştere regulate, seminarii motivaţionale şi, mai mult, am creat pentru tine un sistem birocratic şi o evidenţă a vânzărilor care să îţi ocupe cât mai puţin timp, astfel ca tu să te poţi concentra asupra a ceea ce este cu adevărat important: consumatorii şi distribuitorii tăi. Cu o echipă bine antrenată şi motivată, vei construi o afacere care va creşte constant, vei câştiga mai mulţi bani şi vei fi mai aproape de atingerea obiectivelor şi visurilor tale.

După cum se vede Planul de Marketing FLP respectă întocmai cerinţele unui MLM de succes.

Politicile Companiei este documentul oficial care garantează contractual drepturile tale în relaţia cu Forever. Aici este explicat fiecare detaliu legat de planul de marketing şi este obligatoriu pentru orice distribuitor să citească acest document, dar ca să facem lucrurile puţin mai simple, hai să vedem un scurt rezumat.

Lasă un răspuns