3 paşi spre succes

Pasul 1: Foloseşte produsele şi vezi diferenţa.

Pasul 2: Dă informaţia mai departe

Pasul 3: Multiplică. Înscrie noi membrii în echipa ta şi ajută-i să treacă prin aceşti 3 paşi.

Pare complicat? Nici nu este. Dacă ar fi complicat nu ar putea peste 9 milioane de oameni din toată lumea să facă treaba asta.

Bineînţeles că aceşti paşi sunt pentru cei care au intră în sistemul de marketing Forever. Cu alte cuvinte, se înscriu şi devin membrii unei echipe fiecare alegându-şi echipa care consideră că-l va ajuta cel mai bine în drumul spre succes.

Înscrierea în sistemul Forever este de fapt încheierea unui contract de colaborare între tine şi compania Forever Living Products, şi în acelaşi timp şi între tine şi sponsor, persoana din echipa căreia vei face parte – persoana care te-a îndrumat încoace. (Dacă ai ajuns aici neîndrumat de nimeni vei putea alege oricare din membrii echipei noastre, preferabil pe cel mai aproape de tine).

Nu se percepe nici un fel de taxă şi mai mult, nu există nici un fel de cotizaţii ulterioare. Practic intri gratuit şi rămâi în sistem toată viaţa fără să te coste nimic, dar în acelaşi timp odată cu semnarea formularului de înscriere primeşti o mulţime de drepturi chiar de la început:

  • ai dreptul să cumperi produsele Forever la preţ de depozit toată viaţa din orice depozit Forever de oriunde din lume fără condiţionări de genul: “trebuie să cumperi cel puţin o dată pe lună”
  • primeşti gratuit acasă în poştă revista Forever în fiecare lună în care ai avut comenzi
  • ai acces la promoţiile şi reducerile Forever
  • ai dreptul la reduceri substanţiale în orice staţiune de vacanţă proprietatea Forever Living
  • ai dreptul la toate câştigurile oferite de compania Forever prin Planul de Marketing pentru realizările tale împreună cu echipa ta

Obligaţii? Una singură: să respecţi regulile de colaborare enunţate de Politicile Companiei.

A, şi încă ceva…încetarea contractului o poţi face în orice moment din iniţiativa ta daca ceva nu îţi convine.

În plus ca membru al echipei noastre vei beneficia de training suplimentar, de ajutor în orice moment şi orice problemă legată de forever, toată experienţa echipei stându-ţi la dispoziţie în permanenţă.

Este esenţial să iei în cosiderare toate aceste lucruri în momentul când alegi echipa în care să te înscrii pentru că e o alegere pe care o faci pe viaţă.

Înscrierea e doar o formalitate, dar în acelaşi timp e un pas foarte important pentru fiecare dintre noi pentru că marchează luarea unei decizii, una FOARTE importantă.

Eşti gata?

Lasă un răspuns