Aloe Body Toning Kit

Rasfatati-va trupul cu setul tonifiant anticelulitic Aloe Body Toning Kit, conceput pentru a va ajuta sa va remodelati silueta, prin reducerea celulitei si redobandirea unui tonus ferm. Extractele din plante de origine europeana si agentii ce provoaca incalzirea locala a tesuturilor sunt „armele secrete” pentru lupta impotriva aspectului neplacut al celulitei.

Sustinem cu mandrie ca rezultatele care se vor obtine cu Aloe Body Toning Kit de la Forever vor face ca trupul dumneavoastra sa arate superb!

ATENIE: A nu se proceda la impachetarea cu folie de celofan in timpul sarcinii, dupa interventii chirurgicale recente, in cazul in care aveti probleme cardiace, flebitice sau alte probleme circulatorii. Inainte de folosire, testati produsul pe o suprafata redusa a pielii pentru depistarea eventualelor reactii alergice.

SOLICITATI CONSULT MEDICAL INAINTE DE IMPACHETAREA CU FOLIE. NU PASTRATI FOLIA DE CELOFAN LA INDEMANA COPIILOR.

Aloe Body Toning Kit contine:

  • Aloe Body Toner.
  • Aloe Body Conditioning Creme.
  • Aloe Bath Gelée.
  • Lufa si folie de celofan.

Pret: 426 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA  15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

PASUL 1: Curatarea pielii cu Aloe Bath Gelee si lufa Experimentati placerea unei imbaieri cu Aloe Bath Gelee – curatare, exfoliere, revitalizare, masaj si relaxare. Aplicati Aloe Bath Gelee pe lufa si masati pielea usor; clatiti apoi cu apa. Repetati zilnic aceasta procedura pentru o piele fina, matasoasa.
PASUL 2: Tehnica masurarilor Pentru a proba eficacitatea acestui program se vor efectua doua seturi de masuratori (prima inainte, iar cealalta imediat dupa procedura de tonifiere). Cu ajutorul unui centimetru de croitorie si al unui marker se vor nota, pe piele, repere la nivelul zonelor ce urmeaza a fi impachetate. Se vor lua 3 repere la nivelul bratului, trunchiului si coapsei, dupa care se insumeaza cifrele respective si se noteaza ca suma initiala, deoarece prezinta importanta la final. La finalul procedurii se vor efectua masuratorile exact in aceleasi zone, conform reperelor initiale.
PASUL 3: Aplicarea Aloe Body Toner Inainte de folosire, testati produsul pe o suprafata redusa a pielii pentru depistarea eventualelor reactii alergice. Exista un raport direct proportional intre efectul de incalzire locala si cantitatea de produs aplicata, de aceea aplicarea unui strat mai gros permite un efect de incalzire mai puternic, iar la nivelul unor zone grosimea stratului poate varia, in functie de necesitati.
PASUL 4: Impachetarea cu folie Folia se va infasura direct pe piele, fara a strange, printr-o miscare ascendent-centripeta, pe suprafetele pe care a fost aplicat Aloe Body Toner (pentru coapse, din antero-lateral-intern catre antero-lateral-extern, pentru brate din antero-lateral-extern catre antero-lateral-intern). Dupa impachetarea completa a unui segment, folia se trage pentru o impachetare mai stransa, se intinde si se rasuceste. Daca strangerea devine neplacuta sau apar furnicaturi/ciupituri, folia se va perfora. NU SE VOR ÎMPACHETA: FAŢA, GÂTUL, PIEPTUL, UMERII, ANTEBRAŢELE, GAMBELE si ZONA GENITALA. Se va folosi Aloe Body Toner numai pentru brate, abdomen si coapse. Dupa preferinta, un al doilea strat de folie poate fi aplicat peste primul. Impachetarea va dura circa 1 ora, iar pozitia adoptata va fi una relaxata, cu picioarele ridicate la un nivel superior corpului. Nu se va depune efort fizic si nu se va dormi. Dupa despachetare, folia nu va fi refolosita. Se va trece apoi la etapa masurarii finale: suma finala se scade din suma initiala, iar diferenta obtinuta reprezinta numarul centimetrilor pierduti. Surplusul de produs ramas pe piele se maseaza usor si se lasa sa patrunda liber timp de patru ore, fara a fi indepartat prin spalare.
PASUL 5: Aplicarea Aloe Body Conditioning Creme Aceasta crema densa se aplica, dupa impachetare, pe intregul corp sau poate fi folosita, in afara procedurii, ca o crema de intretinere. Aloe Body Toner si Aloe Body Conditioning Creme, insotite de o dieta corespunzatoare si exercitii fizice, ajuta la reducerea stratului celulitic. Aplicati Aloe Body Conditioning Creme direct pe piele, pe suprafetele ce nu au fost impachetate sau pe intregul corp ca o crema de intretinere, in afara procedurii de impachetare. Produsul stimuleaza circulatia, dreneaza lichidele si reduce tesuturile grase. Nu aplicati produsul pe pielea iritata, proaspat epilata sau imediat dupa baie. Nu aplicati produsul la nivelul fetei, sanilor, zonei genitale sau mucoaselor. Se va evita contactul cu ochii. In cazul aparitiei reactiilor iritative se va clati din abundenta cu apa calda. Mainile vor fi spalate imediat dupa aplicare. Tubul va fi bine inchis si nu va fi lasat la indemana copiilor. Recomandari generale: Frecventa procedeului impachetarii va depinde de obiectivul urmarit: slabire sau ameliorarea tonusului muscular. Efectul va fi mai putin evident la persoanele obeze cu depozite celulitice vechi (celulita localizata indurata). Exercitiile fizice regulate si o dieta adecvata sunt necesare pentru a obtine efecte pe termen lung. De asemenea, persoanele care prezinta tonus muscular accentuat nu vor avea rezultate spectaculoase. Cele mai evidente rezultate se vor inregistra in cazul persoanelor care s-au ingrasat rapid, intr-o perioada scurta de timp sau la cele care si-au pierdut tonusul muscular. Procedura de impachetare poate fi urmata de doua-trei ori in prima saptamana, apoi mai rar, in functie de obiectivul urmarit. Senzatia de sete aparuta dupa impachetare este normala si se datoreaza eliminarii apei prin transpiratie. Se recomanda cresterea cantitatii de apa consumate pentru accelerarea metabolismului si a eliminarii apei si grasimilor.

Ingrediente:

Pentru informatii despre lista de ingrediente a produselor Aloe Body Toner si Aloe Body Conditioning Creme se vor consulta paginile dedicate din aceasta sectiune.

Lasă un răspuns