Aloe MSM Gel

Dacă doriţi calmarea rapidă a durerilor, folosiţi cu încredere Aloe MSM Gel. MSM este abrevierea pentru Metil-Sulfonil-Metan, o formă de sulf organic, prezent în majoritatea organismelor vii. Sulful este a treilea element ca pondere în structura organismului uman.

Un alt ingredient-cheie al acestui produs este gelul stabilizat de Aloe vera. Aloe MSM Gel combină calităţile acestor componente cu cele ale extractelor vegetale şi ale altor ingrediente renumite pentru uşurarea durerilor.

  • Gel transparent, nu pateaza.
  • Alinarea durerilor oricand este nevoie.
  • Contine gel stabilizat de Aloe vera.

Pret:112 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA 15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

Se va aplica un strat generos de produs la nivelul zonei dureroase, masandu-se usor pana la perfecta patrundere in piele. Se va evita contactul cu ochii. In cazul contactului accidental cu ochii, se recomanda clatire abundenta cu apa, timp de cateva minute.

Ingrediente:

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apa demineralizata, dimetil-sulfona (metil-sulfonil-metan), glicerina, trietanolamina, dimeticon, extract din frunze de Strugurii ursului (Arctostaphylos uva ursi), hialuronat de sodiu, alantoina, tocoferol (vitamina E naturala), ulei din frunze de arbore de ceai (Melaleuca alternifolia), extract din frunze de rozmarin (Rosmarinus officinalis), extract din scoarta de salcie (Salix alba), polisorbat 80, acid ascorbic, carbomer, EDTA disodic, metilparaben, diazolidiniluree.

Lasă un răspuns