Eşti gata?

Răspunde la următoarele întrebări…

  1. Eşti mulţumit de integritatea şi stabilitatea companiei?
  2. Te-ar ajuta aceste produse pe tine şi pe cei dragi?
  3. Eşti dispus să depui efortul necesar pentru a deveni un om de succes?

Dacă răspunsul este “Da!”, POŢI ÎNCEPE ACUM!

Înscrie-te în echipa noastră – tu pui un umăr noi îl punem pe celălalt

Cumpără “afacerea la cutie”, pachetul Touch of Forever – nu e obligatoriu, dar e cea mai bună variantă de început:

  1. Valoare mare – faci economie de peste 300 lei!
  2. Calificare automată la nivelul de Asistent Supervizor
  3. Tot ceea ce ai nevoie pentru a demara afacerea

şi noi te vom învăţa ce trebuie să faci cu acest pachet.
Stabileşte o întâlnire de planificare a afacerii cu noul tău sponsor

….şi de restul ne ocupăm noi.

Şi, deşi ştiu că sună a clişeu, nu peste mult timp cu Forever şi cu ajutorul nostru vei ajunge să trăieşti viaţa pe care ţi-o doreşti.

Iar dacă în capul tău se învârt acum idei de genul “poate nu sunt pregătit”, “poate nu e de mine”, “poate nu e acum momentul”, hai să-ţi dăm câteva răspunsuri:

poate nu sunt pregătit – sigur nu eşti pregătit, nimeni nu este, nici noi nu am fost la început, dar am învăţat de la cei care deja au reuşit şi aşa am ajuns să fim pregătiţi
poate nu e de mine – ce anume? o viaţă sănătoasă? o viaţă liniştită? o viaţă îmbelşugată în care preţurile nici nu le mai observi?
poate nu e acum momentul – atunci când e? peste un an peste 2 peste 10? nu trăim la nesfârşit şi nu avem 10 vieţi, aşa că momentul cel mai bun să-ţi începi o nouă viaţă e ACUM. Este şi un proverb chinezesc pe tema asta: cel mai bun moment era acum 20 ani, iar al doilea cel mai bun moment e acum.

Iar dacă încă mai stai în dubii, puneţi următoarele întrebări: când ar fi momentul potrivit să începi să trăieşti? îţi asigură ceea ce faci acum o viaţă aşa cum îţi doreşti? crezi că eşti mai puţin capabil decât oameni care au pornit de la zero şi au acum afacerile lor care le asigură o viaţă îndestulată?

Dacă te-ai hotărât trimite-ne un mesaj cu datele tale şi noi te vom contacta, iar dacă nu te-ai hotărât şi vrei informaţii suplimentare trimite-ne un mesaj cu întrebările/nelămuririle tale.

Lasă un răspuns