Aloe Body Toner

Aloe Body Toner, cremă emolientă ce provoacă încălzirea straturilor profunde ale pielii, remodelează şi redă tonusul corporal, fiind concepută pe baza acţiunii gelului stabilizat de Aloe vera. Datorită formulei sale, Aloe Body Toner poate fi aplicată prin împachetare cu folie de celofan, deoarece conţine agenţi de emulsionare, hidratare, umectare şi de încălzire locală.

Acest produs, special creat pentru  înfrumuseţarea şi tonifierea corpului, conţine ingrediente selectate pentru efectul de încălzire intensă şi de relaxare. Secretul acestui efect constă în combinarea gelului stabilizat de Aloe vera şi a extractelor din plante europene cu doi agenţi ce posedă remarcabile proprietăţi de  încălzire locală: uleiul de scorţişoară şi o varietate de ardei iute.

  • Infrumuseteaza corpul, redandu-i tonusul si fermitatea.
  • Hidrateaza si reface pielea.
  • Combinatie exclusiva de complexe vegetale si agenti cu efect de incalzire.

Pret:143 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA  15%  /  30% reducere pe viata!

Mod de aplicare:

Aloe Body Toner se utilizeaza pe pielea curata, dar atentie, nu imediat dupa o baie
fierbinte! Se aplica într-un strat subtire pe zonele în care se doreste îndepartarea stratului de grasime de natura celulitica (se face în prealabil testul pielii de portocala pentru detectarea acestora) dupa care se acopera cu folie de celofan. Dupa o ora (chiar doua) se îndeparteaza folia; picaturile de traspiratie se îndeparteaza cu un prosop uscat, iar crema ramasa se maseaza pâna intra în piele. Se poate utiliza zilnic sau din doua în doua zile.
Pe durata de mentinere a foliei de celofan nu se doarme si nu se depune efort fizic.
Atentie! Nu se aplica în zona inimii si nu se foloseste în perioada ciclului menstrual deoarece creste fluxul sanguin.

Ingrediente:

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apa demineralizata, trigliceride C10-18, glicerilstearat, propilenglicol dicaprilat/ dicaprat, butilenglicol, alcool cetilic, trietanolamina, propilenglicol, extract de iedera (Hedera helix), extract din flori de taula (Spiraea ulmaria), extract din frunze de clematita (Clematis vitalba), extract de otratel de apa (Fucus vesiculosus), extract de coada calului (Equisetum arvense), colagen solubil, elastina hidrolizata, ulei din frunze de scortisoara (Cinnamomum cassia), PEG-100-stearat, polisorbat-20, sorbitanlaurat, carbomer, rasina de ardei iute (Capsicum frutescens), acid ascorbic, metilparaben, propilparaben.

Lasă un răspuns