Aloe Fleur de Jouvence

De-a lungul timpului, numeroase civilizaţii au folosit Aloe vera pentru a întreţine  sănătatea, frumuseţea şi tinereţea  pielii. Egiptenii, renumiţi pentru continua lor preocupare pentru frumuseţea fizică (preocupare întruchipată de Cleopatra), foloseau Aloe vera datorită proprietăţilor sale hidratante, în încercarea de a-şi păstra tinereţea fizică. Astăzi, Forever Living Products reuşeşte să capteze întreaga forţă a plantei vii, păstrându-i intacte calităţile, pentru a ni le oferi într-unul dintre cele mai performante programe de îngrijire a tenului.

Aloe Fleur de Jouvence („Floarea Tinereţii”) este unul dintre cele mai eficace programe de înfrumuseţare cu efect reparator create vreodată: şase produse minunate, fiecare cu propriul rol în cadrul unui regim complet de îngrijire a tenului. Înţelepciunea desprinsă din experienţa de veacuri şi principiile ştiinţifice ale  dermatologiei moderne au stat la bazaconceperii acestui program, iar Forever Living Products nu a lăsat loc de compromis,  investind substanţial în cercetare pentru realizarea acestor excelente produse. Colecţia, elegant prezentată într-o trusă superbă, mai conţine o oglindă, o doză-mensură şi o pensulă pentru aplicarea măştii. Fiecare produs este disponibil şi separat, dar numai urmând cele şase etape de îngrijire se vor înregistra beneficii maxime.

Produsele din trusa Aloe Fleur de Jouvence au fost concepute cu mare grijă, acordându-se o deosebită atenţie fiecărei etape de îngrijire zilnică a tenului. Compoziţia acestor produse aduce în prim plan gelul stabilizat de Aloe vera, acidul hialuronic (factor natural propriu celulei), elastina hidrolizată şi colagenul nativ, de cea mai bună calitate.

Alăturarea acestor ingrediente de mare specificitate, a agenţilor intens hidratanţi, a emulgatorilor şi a umectanţilor în cadrul unor formule eficiente a condus la realizarea unor produse de excepţie, care contracarează efectul trecerii anilor şi al agresiunilor exercitate de factorii climatici sau de mediu.

Programul preventiv şi reparator Aloe Fleur de Jouvence propune un regim de îngrijire cotidiană, în scopul menţinerii  frumuseţii, tinereţii, prospeţimii, tonicităţii şi luminozităţii tenului.

Aloe vera a adus  întotdeauna pielii numai binefaceri. De aceea, a sosit timpul să vă răsfăţaţi tenul cu programul Aloe Fleur de Jouvence de la Forever Living Products!

  • Program de înfrumuseţare cu efect reparator – revitalizant
  • Conţine gel stabilizat de Aloe vera, acid hialuronic, elastină hidrolizată şi colagen nativ
  • Aloe Fleur de Jouvence include:
  • Exfoliating Cleanser
  • Rehydrating Toner
  • Firming Foundation Lotion
  • Recovering Night Creme
  • Facial Contour Mask Powder
  • Aloe Activator
  • Doza-mensura, pensula aplicatoare, recipient pentru mixare.

Pret:502 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA  15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

Curatare – demachiere dimineata si seara cu Exfoliating Cleanser. Tonifiere – improspatare dimineata si seara cu Rehydrating Toner. Aplicarea mastii Facial Contour Mask Powder preparate cu Aloe Activator, de 2-3 ori pe saptamana. Aplicarea cremei Recovering Night Creme seara. Aplicarea emulsiei Firming Foundation Lotion dimineata.

Ingrediente:

Pentru informatii despre lista de ingrediente a produselor componente se vor consulta paginile dedicate din aceasta sectiune.

Lasă un răspuns