Exfoliating Cleanser

Realizat din ingrediente hipoalergenice, demachiantul exfoliant Exfoliating Cleanser are o textură fină, non-grasă, hidratantă, neiritantă, cu pH echilibrat. Acţionează rapid şi delicat pentru îndepărtarea impurităţilor, produselor de make-up şi detritusurilor celulare.

Exfoliating Cleanser poate fi utilizat ca parte a programului Aloe Fleur de Jouvence sau în cadrul ritualului zilnic de îngrijire a tenului. Produsul are un conţinut echilibrat de ulei de jojoba şi apă, lăsând pe piele o senzaţie de curăţenie şi prospeţime, fără a usca tenul!

  • Emulsie demachianta fina, delicata.
  • Ideala pentru demachierea si curatarea fetei si a regiunii perioculare.
  • Contine vitamina C.
  • Formula hipoalergenica.

Pret: 80 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA  15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

Se aplica produsul la nivelul ansamblului fata-gat-decolteu prin miscari circulare usoare. Pentru indepartarea impuritatilor, produselor de make-up sau detritusurilor celulare, tenul se va sterge usor cu ajutorul unui tampon umezit sau al unui servetel cosmetic. Epiderma va ramane curata, fina si supla. In continuare se va trece la etapa tonifierii cu Rehydrating Toner, numai daca nu este planificata o alta secventa a programului facial.

Ingrediente:

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apa demineralizata, poliizobutena hidrogenata, alchilbenzoat C12-C15, glicerilstearat, alcool cetilic, butilenglicol, cocoamfodiacetat disodic, PEG-100-stearat, dietilhexil adipat, etilhexil stearat,etilhexil palmitat, ulei din seminte de Jojoba (Simmondsia Chinensis), trietanolamina, carbomer, guma de xantan, alantoina, acid ascorbic (vitamina C), dimeticon, EDTA disodic, diazolidiniluree, metilparaben, propilparaben, parfum.

Lasă un răspuns