Firming Foundation Lotion

Firming Foundation Lotion, emulsie ultraperformanta destinata ingrijirii tenului, creata special pentru Programul Aloe Fleur de Jouvence. Ideala pentru protejarea tenului fata de actiunea factorilor de mediu pe parcursul zilei. La realizarea acestui produs de exceptie, ce reduce efectul trecerii anilor si contribuie la redarea fermitatii, texturii si granulatiei, s-au impletit cunostintele dermatologilor si arta cosmetologilor. Rezultatul este o formula protectoare, ce constituie o excelenta baza de machiaj.

Emulsia contine gel stabilizat de Aloe vera, agenti de hidratare, umectare si refacere, precum si colagen si elastina cu rol in mentinerea prelungita a structurii pielii si a aspectului sau tanar. De asemenea, produsul contine un factor de protectie fata de efectele nocive ale factorilor de mediu si poluantilor ce provoaca imbatranire cutanata precoce, precum si vitaminele A, C si E.

  • Emulsie ultraperformanta de ingrijire a tenului.
  • Ideala pentru hidratarea, hranirea si redarea fermitatii tenului.
  • Reda finete porilor.
  • Excelenta baza de machiaj pentru pleoape sau pentru intreaga fata.
  • Contine vitaminele A,C si E.

Pret: 106 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA  15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

Se aplica usor, cu ajutorul degetelor, la nivelul ansamblului fata-gat-decolteu. Numai dupa ce emulsia va fi complet absorbita de piele se vor aplica fondul de ten sau alte produse de make-up.

Ingrediente:

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apa demineralizata, propilenglicol, glicerilstearat, metil-glucet-20, acid stearic, gliceret-26, tridecilstearat, PEG-100-stearat, hialuronat de sodiu, colagen solubil, elastina hidrolizata, PCA sodic, lactat de sodiu, tocoferol (vitamina E naturala), scualen, pantenol (provitamina B5), extract din flori de romanita (Anthemis nobilis), retinil palmitat (vitamina A palmitat), hidroxietilceluloza, trietanolamina, carbomer, acid ascorbic (vitamina C), alcool cetilic, alantoina, diazolidiniluree, EDTA disodic, metilparaben, propilparaben, parfum.

Lasă un răspuns