Recovering Night Creme

Recovering Night Creme, parte importantă a programului Aloe Fleur de Jouvence, este un produs ce conţine polizaharide şi agenţi de hidratare care formează un film de protecţie ce se opune pierderii apei din ţesuturi. Lipidele naturale, precum gliceridele din germeni de grâu, uleiul din miez de sâmbure de caisă şi uleiul de jojoba asigură un raport echilibrat între grăsimile şi apa din compoziţia produsului. Colagenul solubil şi elastina hidrolizată, cu rol în menţinerea structurii dermice, contribuie la reducerea aspectului ridat, stopând semnele trecerii anilor. Produsul mai agenţi speciali de înfrumuseţare, derivaţi din diverse extracte vegetale şi produse apicole.

Factorii de hidratare prezenţi în Recovering Night Creme înviorează tenul, conferindu-i un nou look. Produsul, conceput pentru îngrijirea de seară, reface tenul pe durata nopţii, ca şi când pe chip s-ar ivi… Floarea Tinereţii: tenul va avea aspect întinerit, elastic, catifelat şi neted.

Onctuoasă, fină, crema va reduce vizibil ridurile, redând nivelul de hidratare, supleţea şi elasticitatea tenului.

  • Crema de noapte cu textura onctuoasa, bogata, fina.
  • Contine vitaminele A, C, E si provitamina B5.
  • Lipidele din compozitia sa contribuie la protejarea tenului si refacerea sa pe durata somnului de noapte.

Pret: 156 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA 15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

Crema se etaleaza uniform cu ajutorul degetelor, in strat subtire, la nivelul fetei si partilor antero-laterale ale gatului.

Ingrediente:

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apa demineralizata, glicerilstearat, acid stearic, propilenglicol, alchilbenzoat C12-15, poliizobutena hidrogenata, colagen solubil, trietanolamina, PEG-100-stearat, ulei din miez de sambure de caise (Prunus armeniaca), polisorbat-60, hialuronat de sodiu, elastina hidrolizata, PCA sodic, lactat de sodiu, tocoferol (vitamina E naturala), scualen, propolis, pantenol (provitamina B5), extract din flori de romanita (Anthemis nobilis), retinil-palmitat (vitamina A palmitat), glutamat de glucoza, gliceride din germeni de grau, acid ascorbic (vitamina C), alcool cetilic, alantoina, diazolidiniluree, metilparaben, propilparaben, parfum.

Lasă un răspuns