Aloe Heat Lotion

La sfârşitul unei zile lungi, istovitoare, un masaj calmant este totdeauna binevenit. Nu-ţi mai întinde muşchii decât pentru a pune mâna pe tubul de Aloe Heat Lotion!

Această emulsie cu efect emolient conţine agenţi cu puternic efect de încălzire locală, ce o recomandă drept  produsul ideal pentru masaj  în cazul suprasolicitării musculare, oboselii sau durerilor musculare. Aloe Heat Lotion posedă un pH echilibrat şi are acţiune lubrifiantă, fiind special  realizată pentru masaje cât mai relaxante. Capacitatea de penetrare în profunzime a gelului stabilizat de Aloe vera va contribui la îndepărtarea rapidă a durerii apărute ca urmare a tensiunilor musculare. Aloe Heat Lotion este foarte recomandată după efectuarea exerciţiilor fizice sau antrenamentelor intense.

  • Emulsie ideala pentru masaj.
  • Calmeaza durerea musculara aparuta dupa efectuarea exercitiilor fizice sau antrenamentelor intense.
  • Recomandata si pentru copii.

Pret: 72 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA  15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

Se aplica o cantitate suficienta de produs si se maseaza locul dureros pana la completa sa absorbtie in piele. Se va evita contactul cu ochii. In cazul contactului accidental, direct, ochii se vor clati cu apa cateva minute.

Ingrediente:

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apa demineralizata, salicilat de metil, glicerilstearat, propilenglicol, alcool cetilic, mentol, trietanolamina, ulei din frunze de eucalipt (Eucalyptus globulus), ulei din miez de sambure de caise (Prunus armeniaca), vaselina, ulei din seminte de susan (Sesamum indicum), lanolina, ulei din seminte de jojoba (Simmonsia chinensis), acid oleic, PEG-100-stearat, carbomer, alantoina, lanolinalcool, acid ascorbic, diazolidiniluree, metilparaben, propilparaben.

Lasă un răspuns