Forever Aloe Scrub

Forever Aloe Scrub înseamnă mai mult decât curăţarea în profunzime a epidermei. Datorită compoziţiei sale unice, bazate pe gel stabilizat de Aloe vera şi microsfere solide din ulei de jojoba, Aloe Scrub este suficient de delicat pentru a putea fi folosit zilnic, dar suficient de „puternic” pentru a permite exfolierea eficace a celulelor moarte şi detritusurilor acumulate în pori. Cele două ingrediente naturale facilitează procesul de reînnoire celulară şi protejează epiderma de acţiunea prea agresivă, deshidratantă, a exfoliantelor sintetice, clasice.

Forever Aloe Scrub elimină celulele moarte şi resturile celulare care astupă porii. Prin acţiunea sa, tenul tern va căpăta un aspect luminos, radios, “înnoit”.

  • Exfoliant natural pentru fata si corp.
  • Pregateste epiderma pentru aplicarea produselor cu actiune hidratanta.
  • Actiune de exfoliere delicata, ce permite utilizarea zilnica.

Pret: 76 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA  15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

Se aplica pe epiderma umezita si se maseaza usor, circular, timp de 2-3 minute, evitandu-se regiunea perioculara si pastrandu-se umiditatea optima de lucru, dupa care se indeparteaza prin clatire si se usuca prin tamponare cu un prosop curat si moale.

Ingrediente:

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apa demineralizata, ulei hidrogenat de jojoba, glicerilstearat, propilenglicol, cocoilizetionat sodic, oxid de lauramina, alcool cetilic, cocamidopropilbetaina, PEG-100- stearat, dioxid de siliciu hidratat, lactat de sodiu, tocoferol (vitamina E naturala), acid citric, acid ascorbic (vitamina C), diazolidiniluree, metilparaben, propilparaben, parfum, colorant albastru FD&C nr.1.

Lasă un răspuns