Forever Epiblanc

Mulţi dintre noi visăm să avem pielea netedă, curată. Însă modul actual de viaţă, caracterizat prin activitate intensă şi expunere la agresiunea factorilor de mediu,  provoacă deseori apariţia unor imperfecţiuni estetice şi pete brune.

Forever Epiblanc, cu formula sa exclusivă, a fost conceput special pentru a reda luminozitate tenului, a uniformiza textura pielii şi a diminua aspectul petelor brune. Gelul stabilizat de Aloe vera este o bază excelentă pentru extractele naturale din plante, precum strugurii-ursului (din care se obţine arbutina), Rumex occidentalis şi pentru vitamina E naturală, rezultând astfel  un produs de excepţie.

Rezultate maxime se vor obţine prin aplicarea directă, localizată a gelului  Forever Epiblanc la nivelul petelor brune, imperfecţiunilor estetice sau tulburărilor de coloraţie. Se recomandă, concomitent,  folosirea pe parcursul zilei a unui produs ecran solar, precum Forever Aloe Sunscreen.

  • Actiune delicata de uniformizare a coloratiei pielii.
  • Reda luminozitate chipului.
  • Reduce aspectul petelor brune.

Pret: 97 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA 15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

Se aplica dimineata si seara, strict localizat, pe pielea curata, numai in zonele in care se doreste ameliorarea aspectului patat, dupa care se aplica un produs hidratant. Se recomanda, totodata, folosirea produsului Forever Aloe Sunscreen pe parcursul zilei, pentru protectie solara.

Ingrediente:

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apa demineralizata, glicerina, arbutina, trietanolamina, ascorbil fosfat de sodiu, extract de Rumex occidentalis, hialuronat de sodiu, vitamina E (naturala), guma de xantan, carbomer, dimeticon, 1,2-hexanediol, caprilil glicol, EDTA disodic, metilparaben, parfum.

 

Lasă un răspuns