Forever Marine Mask

Dupa o zi de munca, plina de activitate, tenul va fi mai uscat si mai lipsit de stralucire. Indiscutabil, hidratarea intensa si curatarea profunda sunt modalitatile cele mai potrivite pentru refacerea texturii catifelate si restabilirea nivelului normal de hidratare a pielii.

Forever Marine Mask asigura concomitent curatarea profunda si normalizarea texturii tenului, datorita mineralelor marine din diferite specii de alge care completeaza actiunea intens hidratanta si curativa, de refacere, furnizata de gelul stabilizat de Aloe vera, mierea de albine si extractul de castravete. Aceasta masca usor de aplicat actioneaza in profunzimea pielii pentru a revitaliza si conferi prospetime tenului.

Tenul dumneavoastra va fi rasfatat cu exceptionala calitate a ingredientelor naturale din Forever Marine Mask!

  • Asigura concomitent curatare si hidratare profunda.
  • Contine minerale marine.
  • Usor de aplicat, ideala pentru ingrijirea tenului.

Pret: 109 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA   15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

Descarcati PDF-ul pentru a vedea modul de utilizare.

Ingrediente:

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apa demineralizata, bentonita, glicerina, miere, caolin, hialuronat de sodiu, extract de alge, extract de vareh (Macrocystis pyrifera), extract de rozmarin (Rosmarinus officinalis), extract de castravete (Cucumis sativus), tocoferol (vitamina E naturala), acid ascorbic, retinil palmitat, 1,2 – hexanediol, caprilil glicol, metilparaben, parfum.

Lasă un răspuns