R3 Factor Skin Defense

Contribuie la RETENŢIA apei şi menţinerea nivelului de hidratare, la RESTABILIREA elasticităţii şi la REÎNNOIREA aspectului epidermei. Forever R3 Factor Skin Defense Creme conţine gel stabilizat de Aloe vera, colagen solubil, alfa-hidroxi acizi, vitaminele A şi E, ingrediente vitale sănătăţii pielii.

Vitamina E este un puternic antioxidant, iar vitamina A contribuie la menţinerea sănătăţii pielii şi ajută la rezolvarea multor probleme cutanate.

Alfa-hidroxi acizii (AHA) provin din surse vegetale, fiind cunoscuţi şi sub numele de acizi din fructe. Acidul glicolic este extras din trestia de zahăr, acidul citric din citrice, acidul tartric din struguri, acidul malic din mere. Aceşti acizi au acţiune exfoliantă şi elimină celulele moarte de la suprafaţa pielii prin dizolvarea substanţei intercelulare. Celulele moarte acţionează ca o barieră ce se opune efectului de hidratare al produselor cosmetice. În consecinţă, îndepărtarea lor va evidenţia celule noi, tinere.

Deoarece procesul complet al reînnoirii dermei durează 21-28 zile, acelaşi interval de timp va fi necesar pentru evidenţierea beneficiilor aduse de R3 Factor.

Cremele pe bază de acizi din fructe sunt considerate, în industria de profil, a fi cele mai importante produse de îngrijire a pielii ale acestor ani. Din combinarea AHA şi a gelului stabilizat de Aloe vera a rezultat R3 Factor Skin Defense Creme, prima linie de apărare a epidermei faţă de efectele îmbătrânirii, pentru un aspect tânăr al pielii.

  • Contribuie la mentinerea sanatatii, structurii si coloratiei pielii.
  • Retine apa, Restabileste elasticitatea si Reinnoieste aspectul epidermei.

Pret:160 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA  15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

Se aplica numai pe epiderma curata, la nivelul fetei sau oriunde este nevoie. Pentru cele mai bune rezultate, R3 Factor se va utiliza atat dimineata, cat si seara. Ingrijirea poate fi continuata cu aplicarea Firming Foundation Lotion sau/si a unui produs de make-up sau cu Recovering Night Creme seara (se va consulta sectiunea Aloe Fleur de Jouvence).

Ingrediente:

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apa demineralizata, butilenglicol, scualen, metilglucet-20, dimeticon cetilic, ulei din sambure de caise (Prunus armeniaca), glicerilstearat, poliacrilamida, izoparafina C13-14, lauret-7, linoleat de tocoferil, hialuronat de sodiu, acetat de tocoferil, acid glicolic, extract din trestie de zahar (Saccharum officinarum), extract de lamaie (Citrus medica limonum), extract de mere (Pyrus malus), extract de ceai verde (Camellia sinensis), retinil palmitat, colagen solubil, PEG-100-stearat, acid ascorbic, trietanolamina, diazolidiniluree, metilparaben, propilparaben, parfum.

Lasă un răspuns