Aloe Liquid Soap

Aloe Liquid Soap, săpun lichid hidratant cu Aloe vera, dens, perlat-iridiscent, pentru igiena mâinilor şi a feţei. Curăţă epiderma fără a o usca, produce o spumă abundentă, plăcută, discret parfumată, care se îndepărtează cu uşurinţă, lăsând pielea perfect curată, moale, suplă şi mătăsoasă. Nu produce iritaţiile pe care le generează în mod frecvent săpunurile solide.

Nu irită ochii, fiind ideal ca şampon pentru copii sau adulţi, este biodegradabil, are pH controlat şi acţiune delicată, motiv pentru care se poate folosi pentru toaleta cotidiană a feţei, mâinilor şi corpului. Formula sa este indicată celor care prezintă iritaţii sau epidermă sensibilă. Ambalat pentru a fi uşor de utilizat, este discret parfumat, motiv pentru care devine un produs ideal pentru întreaga familie.

  • Nu irita ochii.
  • Formula hidratanta.
  • Actiune delicata.
  • Flacon-dozator.

Pret: 64 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA  15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

Deblocati pompa ambalajului si eliberati o cantitate mica de sapun lichid in palmele umezite. Formarea unei spume abundente presupune o curatare eficienta; spuma se indeparteaza prin clatire cu apa calduta, apoi epiderma se usuca foarte bine prin tamponare cu un prosop moale.

Ingrediente:

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apa demineralizata, cocoamfodiacetat disodic, laurilsulfat de sodiu, lauretsulfat de sodiu, propilenglicol, PEG-80 sorbitan laurat, tridecetsulfat de sodiu, PEG-150 distearat, cocamidopropil de hidroxisultaina, lauroamfodiacetat disodic, lauret-13 carboxilat sodic, glicolstearat, DEA-cocamida, diazolidiniluree, metilcloroizotiazolinona, metilizotiazolinona, parfum.

Lasă un răspuns