Aloe-Jojoba Shampoo

Acest şampon cu Aloe vera şi pH echilibrat va oferi întregii familii un păr sănătos, strălucitor, moale şi uşor de pieptănat. Gelul stabilizat de Aloe vera este benefic atât pentru păr cât şi pentru scalp, în egală măsură. Proprietăţile gelului de Aloe constituie acest produs ca alternativă naturală a şampoanelor obişnuite, iar acţiunea sa delicată îl recomandă pentru orice tip de păr.

Secretul acestui şampon constă în acţiunea sa enzimatică la nivelul firelor de păr şi al scalpului, ce duce la îndepărtarea depozitelor de celule moarte din aceste ţesuturi, la care se adaugă beneficiile gelului stabilizat de Aloe vera:

  • Întăreşte papilele şi foliculii firelor de păr, aminoacizii din aloe fiind similari cu cei din aceste ţesuturi.
  • Furnizează saponine şi agenţi naturali de spumare ce fortifică şi dau volum părului.

Uleiul de jojoba, un alt important ingredient, este folosit în cosmetică de mulţi ani, pentru calităţile sale emoliente, restabilind cantitatea de apă pierdută la nivelul pielii şi firului de păr. Uleiul de jojoba îndepărtează delicat excesul de sebum, redă volum părului şi reface tija şi vârfurile înspicate. Părul ud, uscat sau încurcat va deveni uşor de pieptănat şi va căpăta aspect vaporos.

Şamponul Forever Living Aloe-Jojoba acţionează delicat, dar eficient, chiar şi în cazul părului gras-seboreic şi al mătreţei. Calmează iritaţiile scalpului, iar părul devine strălucitor şi uşor de aranjat.

  • Sampon delicat pentru utilizare frecventa.
  • Potrivit pentru orice tip de par.
  • pH echilibrat, formula concentrata.

Pret: 85 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA 15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

Se aplica putin sampon pe parul umed si se maseaza usor pentru a determina formarea unei spume abundente si pentru a stimula scalpul, dupa care se clateste din abundenta cu apa. Se repeta la nevoie, pana ce parul ramane curat.

Ingrediente:

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), DEA-laurilsulfat, apa demineralizata, DEA-cocamida, cocamidopropilbetaina, ulei din seminte de jojoba (Simmondsia chinensis), clorura de sodiu, diazolidiniluree, metilparaben, acid citric, acid ascorbic, parfum.

Lasă un răspuns