Aloe Pro-Set

Pentru a răspunde solicitărilor legate de protejarea mediului înconjurător, Forever Living Products a realizat un spray fixativ pentru păr ce protejează stratul de ozon, a cărui formulă  fără alcool conţine cele mai valoroase ingrediente. Aloe Pro-Set protejează părul şi prelungeşte menţinerea coafurii.

Cele mai multe produse din această categorie conţin alcool. Acesta provoacă deshidratarea părului, iar prin folosire timp îndelungat blochează foliculii piloşi, inhibând procesul de creştere. Pelicula de lac fixativ care acoperă firul de păr duce în timp la deshidratarea şi decolorarea părului, provocând iritaţii şi sensibilizări la nivelul scalpului. De asemenea, produsele care conţin alcool ridică problema afectării mediului înconjurător.

Principalele ingrediente prezente în Aloe Pro-Set protejează atât părul, cât şi scalpul; apa demineralizată asigură gradul optim de umiditate, deteriorat în urma pierderilor provocate de uscările excesive la cald sau expunerile îndelungate la soare; gelul stabilizat de Aloe vera redă elasticitatea firelor de păr şi facilitează realizarea coafurilor, iar proteinele vegetale hidrolizate reconstituie pierderile de substanţe nutritive.

Prin folosirea fixativului Aloe Pro-Set în cadrul gamei, alături de întreaga linie de produse capilare, se realizează, prin însumare, premisele protecţiei optime a părului faţă de distrugerile provocate de fragilizări sau agresiuni provenite din mediul extern. Aloe Pro-Set are efect hidratant, fixează şi menţine coafura în condiţii optime. Aplicarea sa în straturi succesive, separate de intervale de uscare, consolidează coafura şi accentuează strălucirea părului.

  • Fixeaza coafura fara a afecta sanatatea firelor de par.
  • Actiune hidratanta si de refacere.
  • Protejeaza stratul de ozon.
  • Nu contine alcool.

Pret:43 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA 15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

Se pulverizeaza uniform, in straturi succesive, de la o distanta de aprox. 30 cm, dupa care se finalizeaza coafura prin uscare (la cald). Se repeta la nevoie.

Ingrediente:

Apa demineralizata, Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), propilenglicol, PVP, glicerina, pantenol, proteine vegetale hidrolizate, oleth-10, parfum, copoliol-dimeticon, EDTA tetrasodic, trietanolamina, metilcloroizotiazolinona, metilizotiazolinona.

Lasă un răspuns