Aloe Bath Gelée

Un moment de relaxare la finele unei zile pline de activităţi stresante? Nu uita Aloe Bath Gelée, ideal pentru un duş revigorant sau o baie relaxantă. Conţine gel stabilizat de Aloe vera, certificat de Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe şi extracte vegetale recunoscute pentru calităţile calmante şi relaxante, ce vor transforma baia sau duşul zilnic într-un ritual al bunei dispoziţii. Folosirea concomitentă a lufei ajută la îndepărtarea celulelor moarte şi asigură igiena, catifelarea şi hidratarea pielii.

Aloe Bath Gelee înseamnă relaxare, curăţenie şi prospeţime!

  • Actiune delicata, placuta.
  • Gel hidratant pentru baie sau dus.
  • Prezentat in sectiunea referitoare la Aloe Body Toning Kit.

Pret:88 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA 15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

Se aplica pe lufa sau pe burete si se maseaza usor pielea corpului cu miscari circulare ample. Dupa clatire, se va utiliza un prosop curat si moale pentru uscare perfecta.

Ingrediente:

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apa demineralizata, lauril-sulfat de amoniu, lauretsulfat de amoniu, cocamidopropilbetaina, PEG-3 gliceril cocoat, extract din frunze si tulpina de iedera (Hedera helix), extract din flori de taula (Spiraea ulmaria), extract din frunze de clematita (Clematis vitalba), extract de otratel de apa (Fucus vesiculosus), extract de coada calului (Equisetum arvense), propilenglicol, glicerina, clorura de sodiu, acid ascorbic, DMDM-hidantoina, parfum, colorant galben FD&C nr.5, colorant albastru FD&C nr. 1.

Lasă un răspuns