Sonya Skin Care Kit

Sonya este mai mult decat esenta frumusetii: reprezinta expresia intineririi, admiratiei si iubirii. Compozitia acestor minunate produse include Aloe vera, extracte din fructe, ceai alb si factori intens hidratanti, ce „vor da timpul inapoi”, redu-i chipului deplina frumusete.

Sonya Skin Care Kit este alcatuita din cinci produse destinate mentinerii sanatatii si infrumusetarii tenului, in cinci pasi: curatare, exfoliere, tonifiere, hranire, hidratare. Aloe Purifying Cleanser, Aloe Deep-Cleansing Exfoliator, Aloe Refreshing Toner, Aloe Nourishing Serum si Aloe Balancing Cream actioneaza sinergic pentru ca tenul sa devina proaspat si radios.

Rasfatati-va cu acest ritual de infrumusetare in cinci pasi, iar tenul vostru va primi luxul pe care il merita!

  • Sonya Aloe Skin Care Kit include: Aloe Purifying Cleanser,Aloe Refreshing Toner, Aloe Nourishing Serum, Aloe Balancing Cream, Aloe Deep-Cleansing Exfoliator.
  • (Produsele colectiei sunt disponibile si separat)

Pret: 731 lei (tva inclus)

sau profita de  OFERTA 15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

Aloe Purifying Cleanser pentru curatarea – demachierea tenului de doua ori pe zi, dimineata si seara. Excelent demachiant pe baza de aloe si extracte din fructe, ce indeparteaza delicat orice urma de machiaj sau impuritate, fara a provoca deshidratare cutanata. Confera tenului o minunata senzatie de catifelare, prospetime si curatenie. Ritualul de ingrijire a tenului va incepe, in fiecare dimineata si seara, cu Sonya Aloe Purifying Cleanser.
Pasul 1: Se aplica demachiantul pe varfurile degetelor, apoi se repartizeaza uniform produsul intre degetele mainilor. Pasul 2: Se maseaza delicat fata si decolteul in vederea indepartarii machiajului si a impuritatilor. Pasul 3: Se indeparteaza demachiantul cu tampoane de vata sau dischete demachiante si se clateste bine fata cu apa calduta. Aloe Refreshing Toner pentru tonifierea tenului de doua ori pe zi, dupa demachiere. Lotiune tonica hidratanta, fara alcool, cu aloe si ceai alb, ce asigura pielii hidratarea necesara la un nivel optim. Se va folosi dimineata si seara, dupa demachierea efectuata cu Sonya Aloe Purifying Cleanser. Pasul 1: Se imbiba cu lotiune cateva dischete demachiante.
Pasul 2: Se tamponeaza usor fata, decolteul sau zona dorita cu ajutorul dischetelor demachiante imbibate cu produs. Pasul 3: Asteptati cateva minute inainte de aplicarea produsului urmator, Aloe Nourishing Serum. Aloe Nourishing Serum de doua ori pe zi, inainte de aplicarea cremei. Ser de calitate superioara cu extract de ceai alb, ce restabileste si intretine nivelul hidratarii cutanate, mentinand aspectul tanar al tenului. Se va aplica dimineata si seara, dupa tonifierea efectuata cu Sonya Aloe Refreshing Toner. Pasul 1: Se aplica circa 3 doze pe varfurile degetelor. Pasul 2: Serul se repartizeaza uniform pe varfurile degetelor.
Pasul 3: Se aplica produsul la nivelul fetei, decolteului sau oriunde este nevoie. Aloe Balancing Cream de doua ori pe zi, dupa aplicarea serului.

Crema cu Aloe vera, extracte cu efect revitalizant si agenti intens hidratanti, pentru mentinerea nivelului optim de hidratare a tenului. Se va folosi dimineata si seara, dupa aplicarea produsului Sonya Aloe Nourishing Serum.
Pasul 1: Ambalajul produsului contine spatula si disc separator pentru crema.
Pasul 2: Cu ajutorul spatulei se pune o cantitate redusa de crema pe discul separator.
Pasul 3: Cu ajutorul degetelor se ia crema de pe discul separator si se aplica pe fata si decolteu, apoi se maseaza usor pana la absorbtia completa. Aloe Deep-Cleansing Exfoliator pentru efectuarea gomajului, in medie de doua ori pe saptamana.

In cazul in care tenul necesita curatare suplimentara prin exfoliere delicata, fara riscul aparitiei iritatiilor provocate de actiunea prea abraziva a produselor de gomaj clasice, Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfoliator, cu Aloe vera si microsfere naturale de jojoba, este solutia ideala. Se va folosi de aproximativ 2 ori pe saptamana, dupa demachierea efectuata cu Sonya Aloe Purifying Cleanser.
Pasul 1: Se aplica produsul pe fata si decolteul prealabil umezite.
Pasul 2: Se maseaza delicat fata si decolteul timp de 2-3 minute, evitandu-se regiunea din jurul ochilor.
Pasul 3: Se indeparteaza cu apa calduta, apoi fata se tamponeaza usor cu un prosop curat.

Lasă un răspuns