Sonya Aloe Purifying Cleanser

Primul pas al programului Sonya Skin Care este reprezentat de acest remarcabil demachiant pe baza de aloe si extracte din fructe, conceput pentru indepartarea delicata a machiajului si impuritatilor de la nivelul tenului, fara a provoca deshidratare cutanata. Sonya Aloe Purifying Cleanser curata tenul si lasa o minunata senzatie de catifelare si prospetime, ori de cate ori este folosit. Pentru rezultate optime actiunea va fi urmata de aplicarea lotiunii tonice Sonya Aloe Refreshing Toner, precum si a celorlalte produse din gama Sonya Skin Care.

  • Contine aloe si extracte din fructe.
  • Indeparteaza delicat machiajul si impuritatile.
  • Nu provoaca deshidratare cutanata.

Pret:156 lei  (tva inclus)

sau profita de OFERTA  15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

Ritualul de ingrijire a tenului va incepe, in fiecare dimineata si seara, cu Sonya Aloe Purifying Cleanser. Pasul 1: Se aplica demachiantul pe varfurile degetelor, apoi se repartizeaza uniform produsul intre degetele mainilor. Pasul 2: Se maseaza delicat fata si decolteul in vederea indepartarii machiajului si a impuritatilor. Pasul 3: Se indeparteaza demachiantul cu tampoane de vata sau dischete demachiante si se clateste bine fata cu apa calduta.

Ingrediente:

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apa demineralizata, etilhexil hidroxistearat, stearat de gliceril, metilglucet-20, sorbitol, dimeticon, etilhexil palmitat, arginina, alcool cetilic, PEG-75 stearat, cetet-20, stearet-20, glicerina, extract de castravete (fruct) (Cucumis sativus), extract de lamaie (fruct) (Citrus medica limonum), sorbitan laurat, polisorbat 20, carbomer, 1,2-hexanediol, caprilil glicol, tropolon, EDTA disodic, parfum.

Lasă un răspuns