Sonya Aloe Balancing Cream

Sonya Aloe Balancing Cream contine aloe, extracte cu efect revitalizant si agenti intens hidratanti, pentru mentinerea nivelului optim de hidratare a tenului. Se va folosi dupa aplicarea produsului Sonya Aloe Nourishing Serum, pentru un ten mai catifelat, mai suplu si mai hidratat ca oricand!

  • Contine Aloe vera si extracte cu efect revitalizant.
  • Contribuie la mentinerea nivelului optim de hidratare.
  • Confera tenului hidratare, catifelare si suplete.

Pret: 149 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA  15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

Se va folosi dimineata si seara, dupa aplicarea produsului Sonya Aloe Nourishing Serum. Ambalajul produsului contine spatula si disc separator pentru crema. Cu ajutorul spatulei se pune o cantitate redusa de crema pe discul separator. Cu ajutorul degetelor se ia crema de pe discul separator si se aplica pe fata si decolteu, apoi se maseaza usor pana la absorbtia completa. Spatula si discul separator se vor spala cu apa fierbinte si se vor sterge cu un prosop curat dupa fiecare aplicare, intretinandu-se corespunzator pentru urmatoarele folosiri.

Ingrediente:

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apa demineralizata, ciclopentasiloxan, butilen glicol, poliizobutena hidrogenata, dimeticon, VP copolimer/acrilodimetiltaurat de amoniu, poliacrilamida, izoparafina C13-14, lauret-7, hialuronat de sodiu, acetat de tocoferil, glicerina, extract de lamaie (fruct) (Citrus medica limonum), extract din frunze de ceai alb (Camellia sinensis), 1,2-hexanediol, caprilil glicol, tropolona, parfum.

Lasă un răspuns