Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfoliator

Expunerea zilnica la actiunea factorilor de mediu poate deteriora aspectul tenului. Daca epiderma necesita curatare suplimentara prin exfoliere delicata, fara riscul aparitiei iritatiilor provocate de actiunea prea abraziva a produselor de gomaj clasice, Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfoliator, cu Aloe vera si microsfere naturale de jojoba, este solutia ideala.

Datorita continutului bogat in aloe si microsfere naturale de jojoba, acest exfoliant actioneaza profund, dar delicat, formula ideala pentru a lasa epiderma neteda si catifelata; aloe este hidratanta, iar microsferele de jojoba curata porii in profunzime.

  • Actiune delicata, poate fi folosit de doua ori pe saptamana.
  • Contine Aloe vera cu actiune intens hidratanta.
  • Actiune exfolianta delicata a microsferelor de jojoba.

Pret: 117 lei  (tva inclus)

sau profita de OFERTA 15%  /  30% reducere pe viata!

Administrare:

Se va folosi de aproximativ 2 ori pe saptamana, dupa demachierea efectuata cu Sonya Aloe Purifying Cleanser.
Pasul 1: Se aplica produsul pe fata si decolteul prealabil umezite.
Pasul 2: Se maseaza delicat fata si decolteul timp de 2-3 minute, evitandu-se regiunea din jurul ochilor. Pasul 3: Se indeparteaza cu apa calduta, apoi fata se tamponeaza usor cu un prosop curat.

Ingrediente:

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apa demineralizata, amidon de porumb (Zea mays), decil glucozida, copolimer acrilat, ulei de jojoba hidrogenat, cocamidopropil betaina, arginina, glicerina, extract de castravete (fruct) (Cucumis sativus), extract de lamaie (fruct) (Citrus medica limonum), fenoxietanol, metil-izotiazolinona, EDTA disodic, parfum.

Lasă un răspuns